Smyr16 6 aylık hamileyim ,hamileliğin başından beri hep yakınlarımın hastalıkları ,sıkıntıları ve iş yerindeki sıkıntılarım oldu.Oğlum için vicdan azabı çekiyorum stres yaşıyorum ve tansiyonum yükseliyor o da etkileniyor kendimi kötü hissediyorum
Beceriklianne Smyr16 bende hep streliyim sanki bişey olcak gibi . Kötü zaman denk geldi gibi..simdede üstümde bir sinir bir sinir herseye kızıyorum eşimle habire tartışıyoruz garibim hep alttan alıyor seslenmiyor. Snra oturıp ağlıyorum nie böyle yapıyorum diye
Melos066 Smyr16 aynı şeyleri bende yaşıyorum 6 aylık ilk hamilelik haberim den beri kaynımın hastalığı kayinbabamin hastalığı ve vefatı onun dışındaki sıkıntılar falan hepsi üst üste kızıma birsuru stres yüklüyorum çok üzülüyorum
Kgndus Smyr16 hiç bir şey için üzmeyin kendinizi çünkü maalesef evet etkileniyorlar ilk gebeliğim çok stresli geçti gerek eşim yüzünden olsun gerek iş yeri ve üst üste yakınlarımı kaybettim çok üzüldüm ağladım hatta her gece neredeyse ağlardım kızım 15 günlükken ağlamaya bir başladı susturamadık çocuk ne uyur ne durur sürekli ağlar mı ağlıyordu şuan 17 aylık aşırı sinirli hala ağlayan ve uyumayan bir bebek 8 aylıkta hamileyim şimdi bu hamilelikte bari olmasın diyorum ama bu seferde büyük kızım rahat vermediği için sinirleniyorum üzülüyorum geceleri uyuyamıyorum yine ağlıyorum bakalım Buda muhtemelen ablası gibi olacak ama tavsiyedir gereksiz şeylere kendinizi üzmeyin