tugbadurmaz34 Esmam_ela25 erkek bekliyoruz 🥰🩵 sırt bel ve kalça ağırısı oluyor arada onun dışında güzel geçiyor sizde ne belirtiler var
Greenleaf Esmam_ela25 bugün 18+0 kızçem ile 🥹 akşamları sindirim sıkıntısından sanırım karnım iki katına çıkıyor ama iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok, umarım siz de iyisinizdir 🙏🏼
Aslitk34 Bende burnumda kuruma şişme oluyo sinüzit var ondan mı bilmiyorum gebelikte oldu. Hızlı kilo aldım bu haftalar tek sıkıntım o haraketsizlik heralde :( halsizlik üşengeçlik gitmiyo 19a girdim dün
tugbadurmaz34 Esmam_ela25 bugün sonuç göstermeye gittik doktora bunu da söyledim magnezyum ve d vit yazdı bakalım
baab1 Bizde dün 18+2 de kız olduğunu öğrendik hala şüphem var tabi ınanasım gelmiyor😅 uzun ayakta kalırsam kalça sırt agrılarım artıyor cabuk yorulma dışında problem yok şükür. Bebıste biraz bobrek büyümesi varmış o takıp edilecek🥲
Telasli_anne_adayi Biz yeni 19 haftalık olduk ama vücudumda özellikle sağ tarafta batma sızlama hissediyorum bel ve kalça ağrılarım da var acaba normal mi
Rgmss Telasli_anne_adayi bende de bel agrısı vardı sanki belimde kemik cıkmıs ta batıyor gibiydi doktorum magnezyum baslattı hafıflettı.Siz de bi gorusun ıstersenız ama doktora sormadan da baslamayın lutfen
busra5534 @Esmam_ela25 bende 14.hafta da öğrendim erkek cinsiyeti şuan 18+1 💙iyi gidiyor çok şükür bel ağrısından başka sıkıntı yok hareketleri başladı mı
busra5534 @Esmam_ela25 maşaallah benim de hareketleri düzensiz 3 gündür hissetmiyorum bugün doktora gideceğim