Humeyra_kavici Bu ayın 25 inde rahim filmi çektirdim pcosum hsg çektirdikten sonra hamile kalanlar var mı ve ne kadar sürede hamilelik oldu
Meneksem Humeyra_kavici ben çektirdikten sonra ki ay hamile kaldım ağustosta çektirmiştim eylülde adet gördüm sonra hamile kaldım canım
Lavinia96 Humeyra_kavici Beeen🙋🏼♀️ pcoslumuyum değil miyim o konuda emin değilim. 2 doktor olmadığımı söyledi. 1 tane doktor pcoslu olduğumu.🤷♀️ Ekim ayında hsg çekildim. 2 Kasımda hamile olduğumu öğrendim.🙏🏻🌸
Gokceulcay Humeyra_kavici 2 gebeliğimede çektirip kaldım birinde ertesi ay kaldım şimdikine 2 ay adet oldum daha olmadım☺️
Hlimee Canım ben çekildim 2 ay sonra aşılama yaptırdım ama aşılamadan önce kalmışım aslında doktor şüphelendi kan verdim çıkmadı şimdi aşılamaya göre 2 hafta öndeyim doktorlar aşılama değil dedi . Çok şükür elhamdillah 😇
Meneksem Humeyra_kavici açık demişti kadın canım eşim ekstra o ay folik asit,keçiboynuzu, bal tüketmişti bende o ay çok yürüyüş yapmıştım
Tazeanne68 Humeyra_kavici cektirdikten 5 ay sonra hamile kaldım kalma oranını arttiriyormus ama kendini ona bağlayıp da üzme ben bağladım olmayınca çok üzüldüm ne zaman kafaya takmazsan o zaman oluyor inşallah olur en kısa zamanda
Tazeanne68 Humeyra_kavici hayır acikti hiç bisey yoktu 5. Ayda Bi doktora gittim sadece o bana Bi folik asit verdi 1 ay kullandm gebe kaldım pco görüntüsü var dedi ama kan vs temizdi pco ya ait hiç bir belirti de yoktu pcolilar için Bi folik asitmis yumurtaliklari hareketlendirici
Humeyra_kavici Meneksem benim tüplerimin ikisi de tıkalıymış işlem sırasında açıldı doktor inşallah bu aylarda hamile kalırsın dedi
Meneksem Humeyra_kavici inşallah canım benim doktorumda öyle demişti rahim filminden sonra 3 ay içinde hamile kalan çok hastam oldu demişti
Merveee000 Humeyra_kavici pcosluyum tüplerim açıktı 1 senelik tedavinin ardından hsg filmini çektiğim ay hamile kaldım ekstra çatlatma iğneside vurmuştum kendiliğinden çatlamıyor yumurtalıklarım malesef