tatlibebegim_ Mot_her93 çok teşekkür ederim😇 belirti olarak kasık ve bel ağrım hep vardı aşılamadan beri son günlere doğru her an adet olcakmış gibiydim 10.gün erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı 11.gün tekrar yaptım daha koyu çıktı 13.günde kan verdim 36 çıkmıştı en önemlisi dua etmek günde bi tane Meryem suresi dinledim etmediğim dua kalmamıştı
Mot_her93 tatlibebegim_ bende de aynı belirtiler var bende meryem suresi ve başka sureleri de okuyorum adıma dua ettirdi ablam sağolsun meryem suresini 200 kere okudular Allah razı olsun . Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
ncbkyaa Mot_her93 benım kaşık ağrım ve ara ara bel ağrım dışında başka hıc bıseyım yok kuzu bu yüzdede tutmadığını düşünüyorum ınankı
ncbkyaa Mot_her93 insallah kuzu belki umıtlenıp çok uzulecıgımı bılıyırum olmamış düşünüp beklemek daha alıştırır herhal
Btl_0909 ncbkyaa bizde de öyle sorun yok ikimizde de olmuyor dün asılama oldum bugün kasıklarhm yaniyormus gibi agriyor sizde de olmusmuydu
Mot_her93 ncbkyaa sende haklısın şahsen ben de umutlanmak istemiyorum sonra insan üzülüyor strese giriyoruz ve stresten tetikliyor herşeyi malesef
Btl_0909 Mot_her93 bende dün asilama oldum bugun kasiklarim yanıyor gibi ağrı var sizde de olmusmuydu
Mot_her93 Btl_0909 evet benim aşılama yapılacağı gün de kasık ağrım çok fazlaydı çatlatma iğnesinin etkisi bence. Doktoruma sordum bu iyi bişey bizde bunu istiyoruz dedi
papatyaolsun Btl_0909 kaçıncı günde aşılamayı yaptılar canım ve yumurta kaç mm olduğunda çatlatma iğnesini vurdular
Btl_0909 papatyaolsun doktorum olmadıgı icin ben adetimin 6. Günü tedaviye basladım normalde 3.4. Günlerde baslanılıyor sanırım 6. Gunumden itibaren gonalf ve femara kullanmaya basladım 5 gun sonra kpntrole gittim 3 yumurtam vardı 13-14ve 17 büyüklügünde doktor ignemin dozunu 2 gün arttırdı yani ben salı kontrole gittim salı ve carsamba aksam artttirilmis dozda ignemi oldu carsaba aksam 11de catlatma ignesi olup cuma günü öglen 12 asılama oldum canım
Melek1413 Merhabalar herkese iyi akşamlar sizlerden bir bilgi almak istiyorum.Hangi il ve hastaneden aşılama yaptırdınız ve fiyatı ne kadardı beni bilgilendirebilir misiniz ?
YesimAykut Melek1413 Ankara lokman hekim irade musagil hoca yaptı, 5300 tl ve ilaçlar iğne muayene falan 7000kusur buldu, aşılamada indirimim vardı ama sağlıkçıyım, daha uyguna geldi bana
mucize24_ Melek1413 Melek1413 merhaba ben dün başladım aşılama tedavisine ilk denemem kartal lütfi kırdarda başladım