Mot_her93 YesimAykut 5 ocak 10 gün okuuor ama. Doktor 12 gün sonra kan ver dedi. İnsan bekleyemiyor ya zaman geçmiyor hayırlısı olsun öncelikle tabi rabbim hayırlı sağlık evlat nasip etsin hepimize
Esmerim_0 Mot_her93 ben mikroçip aşılama yapmak istiyorum ama bilemiyorum siz n’aptınız nasıl geçti süreç
ncbkyaa YesimAykut bende çarşamba perşembe yaparım diye düşünüyorum ama haftaya insallah güzel haberler verırız 😇
YesimAykut Mot_her93 şey sorucam bi de bugün 2 tane avokado yedim sence çok mu yedim yaaaa, biraz midem bulandı zararı yoktur umarım
Mot_her93 YesimAykut bence yoktur bende biraz önce yarım yedim ☺ ananas yedim kivi yedim portakal suyu içtim
YesimAykut Mot_her93 sen bilirsin ben pazartesi veririm 13.gün oluyor, randevu aldım şimdiden, cuma teste başlarım 🙏😌
YesimAykut Mot_her93 sabah 1 tane yedim, akşam da canım istedi tekrar yedim ama midem bulandı biraz, ben seviyorum avokado çok uyguna buldum bi de 19.90dı tanesi aldım bayağı iyi geliyor diye ama abartmamak lazım😌😌
Dilek4129 Merhaba. Ben ilk aşılamamı dün yaptırdım ama doğuştan tiroidim olmadığı için euthyrox kullanıyorum. Tiroid hastası olan var mı nasıl bir süreç izlemem gerekir. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
YesimAykut Dilek4129 devam et canım ilacına, doktor kan alır dozunu ayarlar ayda bir, sıkıntı olmaz 💗🙏😌
Dilek4129 YesimAykut son zamanlarda değerlerim çok iyi değildi ama şuan kendimi iyi hissediyorum bir de hamileyken dozunda biraz artış olabiliyormuş. İzmit te yaşıyorum ve gerçekten randevu bulmak çok zor oluyor benim için. Dediğiniz gibi ilacıma devam😊
YesimAykut Dilek4129 ben de izmite geleceğim, evimiz var körfezde denize yakın, şimdi ankaradayım özlüyorum oraları😭😭
Gulyldrm_44 Dilek4129 Sağlık ocağına gidip düzenli kan tahlili verebilirsin yakınsan . Az çok normal değerlerini biliyorsun. Sağlık ocağının ebesi oluyor ondan da numara al. Bir şey danışmak istediğinde onla konuşabilirsin🥰🌸