KahveliBiAnne Merhaba 35 haftalık gebeyim nasıl gidiyor kızlar Siz nasılsınız şikayetler ne durumda Çalışan bir hamisim zorluyor baya beni Yanmalar ağrılar hafiften bulantılar 😵💫😵💫😵💫
Eflinlina KahveliBiAnne 35+5 merhaba dün gece cok zorlandim bebek sürekli bir yere toplaniyor gibi cok hareketliydi beni cok korkutu onun dişinda cok şükür bir şikayetim yok 🌸
eymenim02 KahveliBiAnne kalca agrisi yururken gırç gırç ses gelen belim kuyruk sokumum fenayız yani 😒 çok toplanmaya basladi asagiya baski yapiyor.Moralim yerindeyse keyfim varsa kendisi de daha iyi ama 😀
FDM220 KahveliBiAnne kalça ağrısı aniden giren toplanma kasılma hepsi var maşallah birazdan kontrolümüz var bakalım nasıl
Elfselm KahveliBiAnne Mide yanmam çok fazla geceleri beni hiç uyutmuyor yattıktan iki saat sonra yanma ile uyanıyorum sonra sabaha kadar oturuyorum 🥲 Ama kalan gün sayısını düşündükçe de heyecanlı mutluyum 🥰
Burcu96 KahveliBiAnne 35+1 den selamlar gayet güzel gidiyor kasılma önceyici ilacı bıraktım dün hemen etkisini gösterdi sürekli sertlik oluyor eli kulağında gibi sanki 😀
KahveliBiAnne Öyle de zorluyor ki gerçekten nefes almak bile güç sağ Salim alalım kucağımıza insallaj