turkan403 Hulya-003 canım var üç gün snra yap kopkoyu çıkar hayırlı olsun inşallah bnmkide vardr🙈☺️🧿❤️
HESA20 Hulya-003 ne güzel sevindim senin adına bnde de ufak bir pcos var dedi doktor sen nasıl atlattın öğrenebilir miyim ☺️
Hulya-003 HESA20 ben evlenmeden önce 2 sene kadar tedavi görmüştüm evlendikten sonra ara ara kontrole gidiyorum 1 senedir hiç gitmedim ne durumdayım bilmiyorum😏
Hulya-003 YesimAykut darısı hepimizin başına cnm henüz tereddüdteyim kan veririm akşam veya sabah kesinleşsin
YesimAykut Hulya-003 bayağı net çıkmış canım kan ver tabiki takip etmek de önemli, sağlıkla kucağına alırsın umarım🙏🤗
Hulo2105 Hulya-003 3. Çocuk mu maşallah bu devirde biz 1. Ye nasıl yetişcez diyoruz😂😂 Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Hulo2105 Hulya-003 bende pkostum hep düzensizdi adetim 4-5 ay düzenli oldu şaşırdım hatta hayatımda ilk defa böyle olmuştu ve hamile kaldım❤️
Hulya-003 Hulo2105 amin cnm ama zaten 9 ve 5 yanındalar artık pcos lu olduğumdan ilerde şansım olmayabilir o yüzden