Yildiz27 Merhaba hanımlar hamıleyken cok hareketlı bebekler doguncada yaramazmı oluyolar öle dıyorlarda
Hilal2901 Yildiz27 çok hararetliydi dogdugundan beri de çok hakaretli ama yaramaz denmez ya sadece öğrenmeye istekli oldu benim bebe 😂
Habibe_ Yildiz27 benim oğlan karnımda gece gündüz fıldır fıldırdı şuan 17 aylık Allah sağlık sıhhat versin maşallah düz duvara tirmaniyor 🤣🤣🤣🥴🥴
Hazalaskin Yildiz27 benim kızım pek hareketli değildi şimdide öyle usludur maşallah 13 aylık emekledi 18 aylık yürüdü 🤣 şimdi 19 aylık oturmayı hâlâ sever
Esra2288 Yildiz27 benim kızımda anne karnında çok hareketliydi hatta doktor hiperaktif bebek demişti doğduktan sonra da çok bereketli bebekti
Nazlimom Yildiz27 benımkı sabah 4 te tekmelerdi ama gün içinde fazla hareketli değildi şuan 2 yaşında bi dk kıçının üstüne oturmuyor 😂 bence onla alakası yok 😃
11-02- Yildiz27 benim bebişte gündüzleri hareketli geceleri tık yok inş böyle devam eder geceleri uyur
Gul1616 11-02- benimki de gece sakin normal midir acaba bazıları yazıyor uyutmuyor diye onları okuyunca acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum
11-02- Gul1616 normal cnm herkesin değişiyor merak etme ben gece hiç hissetmiyorum doktora da dedim çok şanslısın dedi demekki doğunca da geceleri sakin olacak dedi
BasimAgriyor Yildiz27 onu bilmiyorum ama benimki karnımdayken çok usluydu az kıpırdardı, şuan 1.5 aylık ona rağmen hiçççç durmuyor
mombarbie_ Yildiz27 evet bende 31 haftalik gebeyim hiç yerinde durmuyor dun bir doktorun videosunu izledim ve anne karnında nasilsa öyle oluyorlarmis uyku düzenide aynı şekilde
MorKelebek54 Yildiz27 degiskenlik gosterebilir belki ama ebet genelde boyle oluyo. Hele ki bizim bebek cok hareketli ve boga burcu olcak erkek bekliykruz genelde erkek benekler boyle dogduktan sonrada hareketli oluyo
OguzMoms Yildiz27 Onu bilmiyorum ama benim.oglum geceleri pek hareket etmezdi maşallah diyin 6 yaşında hiç gece uykusuzluğu nedir yaşamadım tek duam şimdiki bebeğiminde abisine benzemesi 🤣
Arzuanne Bizimkinin saati belli değil hiç canı ne zaman isterse çok hareketli elimi koyunca da hemen hareket eder uyuyorsa bile bakalım doğunca nolcak babası da çok hiperaktifmiş küçükken bende öyleydim ama söz dinlerdim yapma diyince yapmazdım
1erkekkannesiiii Yildiz27 karnımda horon teperdi şimdi yanımda horon tepiyo gerçekten çok hareketli 😂😂 yaramaz demeyeyim ama hiç bir şey yapmasa bile ayakları elleri durmaz maşallah masallahhh 😂