Hilal2901 Minik122020 rabbim nasip eder insallah 2 günde bir ilişkiye girerseniz şansınız daha da artar❤️
Derinnmom Minik122020 ben adetten çıkar çıkmaz ilişki yaşadım, ilk korunmasızdı o ay 4-5 defa 2-3 günde bir yaptık, adetime 3 gün kala test yaptım 3 haftalık hamileydim
Merve-metin Minik122020 yumurtlaman bitene kadar gün aşırı ilerle canım hamile kalm şansın yükselir canım
Merve-metin Derinnmom maşallah sağ sağlim kucağına al canım bebişini 🙏🏻 bende adet bitiminden itibaren gün aşırı ilerliyorum hormonlarda tembellik var ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah güzel haber almayı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Derinnmom Merve-metin Allah razı olsun canım, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yesimkso Minik122020 canım eğer şansın varsa bugünü de değerlendir. Benim öyle oldu pik gününü ve bir sonraki günü değerlendiremedim ama yumurtlamadan bir gün öncesi ilişkiye girmiştik onunla hamile kaldm
akkrn Minik122020 tabiki olur bir gün öncesi yumurtlama günü ve sonrasındaki gün yani toplamda 3 gün en şanslı günler 🫶🏻