elifdiyorkii balbadem1 hangi doktor önerdi size? Benim doktorum da önerdi de ikili test için ben gitmedim detaylı için belki giderim ama
elifdiyorkii balbadem1 benim doktorum Zeynep Elmalı muhtemelen o hastanedeki doktoru öneriyorlar çünkü banada önermişti
balbadem1 Cnuryasar genelde sanırım erkek doktorlar hep perinatolog olmuş ve hepsinin yorumları güzel kadınlardan bi korktum suan
Cnuryasar balbadem1 valla ben hiç kadın görmedim ahahahaha yani takip ettiğim perinatologlar hep erkek
Lavinya24 zeynepsg ben bu hafta pazartesi gittim kendisine. Sakin bir doktor her şeyine bakıyor. Bebek dönmediği için beni 2 defa çıkardı yürüyüp bi gel bakalım dedi. Ama yüzünü açmadığı için fotoğraf veremedi bize. Bi 5 dk uğraştı yüzünü açar belki diye ama olmadı. Bi de makinelerinin görüntüsü pek iyi değil. Neyse ama önemli olan bebeğin her şeyine bakılması ve sağlıklı olması.
zeynepsg Lavinya24 her şeyine baktıysa ve ilgiliyse içimi rahatlattınız valla çok sağ olun ben de o hastanede Dr. eylem Odacılar’a gidiyorum normalde baktım perinatoloji de var adam da prof başka yerle uğraşmayayım dedim. Fiystlar ne durumda peki ben heniz gitmedim? Bi de yüzünü göstermemesine biraz üzüldüm ben fotosu olsun çok istiyorum 🫠 Tabi önceliğimiz sağlık 🥰
Sabrusebat İkili test sonrası gitmiştik Erol beye memnun kaldık ilgili bir doktor, detaylı ultrasonda da düşündüm gitmeyi ama takipli olduğumuz hastanede yaptırdık sonra.
Moonlight7 Erzurumlianne 5 Aralık tarihinde gitmiştim ben 2600tl ödedim zam gelecekmiş ne kadar olur bilmiyorum onu
Lavinya24 zeynepsg evet evet içim çok rahattı çıkarken her şeyine baktı özenle☺️ 3350 tl verdim daha yeni değişmemiştir yüzünü de kısmet ya belki sizinkisi gösterirse muhakkak verir resmini :) zaten o kadar stresli gittim ki iyi olduğunu duydum gerisi hiç önemli olmadı☺️
zeynepsg Lavinya24 ben de aynı şekilde strestliyim biraz riskli bi gebelik geçirdim. Sağlıklı olduğunu öğrensem yeter aslında fotoğraf güzel bir anı olarak kalır sadece. Biz de aralıkta fiyat almıştık 3.200 demişti yeni yılda biraz arttırmışlar sadece
Lavinya24 zeynepsg inşallah sorunsuz geçer detaylı ultrason ve gebeliğin geri kalanı sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🌸