Sever Kızlar 5+3. Gün iki gündür kahverengi bi lekem var akıntı gibi kahve acaba düşük mü olcak korkmaya başladım dün önceki gün hastaneden geldim leke yoktu o yüzden söylememiştim aksi bir durum olsaydı vajinal ultrasonda fark edip söylermiydi veya progestan felan yazmazmıydı kafam çok karışık 😢
Denisss Sever bence acile gitmelisiniz benimde oldu ama ilac baslanmadi bi skntı yok dediler birkez geldi bidahada olmadi ama siz iki gun diyosunuz gitmelisini
Teonam Sever direk doktor ile irtibat kur düşük ilacı başlarlar ihmal etme 12. Haftamdayım hala kullanıyorum
Kosarer Sever beta hcg niz artıyor mu kan verdiğinizde son zamanlar kese yada kalp atışları duyuldumu bebeğin ?
deletedmom734 Sever kahverengi leke olmuş bitmiş bir kanama belirtisidir eski kandır genelde tehlike teşkil etmez ama siz içinizin rahst etmesi bakımından yinede doktora görünün
Byzzz Vajinal muayene den olabilir ama doktora git mutlaka kese etrafında kanamaysa ilaç ve iğne başlayabilir düşük tehdit i diye
Sever Kosarer kalp atışı için 2 hafta sonda gel dedi kese sağlamdı ama Bebek henüz içinde değildi kan sonuçlarımda 2 hafta sonra bakalım dedi
Kosarer Sever kese yok deseydi belki olumsuz derdim ama korkma iki haftaya kadarda kalp atışlarını duyarsın sen şimdi yat dinlen vajinaylada baktığı için de kanama olmuş olabilir genelde baktıklarında benimde hafiften kan gelirdi
Kosarer Sever birde bu haftalarda yerleşme kanaması denilen durum yaşanabiliyor eğer devam ederse yinede dr görün derim ...inşallah sağlıkla alırsın kucağına 😍
Tugbik Bende bugün gebe olduğumu öğrendim maalesef doktor kesen düzgün değil dedi. Ama bebek içindeydi. 2 hafta sonra gel dedi benimde az evvel kahverengi akıntım oldu umarım devam etmez bende düşük olmasından korkuyorum 😔