Hulo2105 perihanim yerleşme kanaması olurmuş aslında çok yoğun ve kırmızı olmadığı sürece bi sorun yokmuş. Ben doktora da söylemedim cuma gidicez zaten o zaman söyliycem. Şiddetli olsa korkardım ama.
perihanim Hulo2105 yerleşme kanaması geçen hafta oldu çok kısa sürdü. Haklısınız aslında yoğunluğu artmadığı sürece bunlar normal. Rahim büyüyor sonuçta. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
myavocado kizannesi16_ son adet tarihiniz hangi gündü keseyi hangi gün gördünüz acaba, benim son adet 25kasım, 2 ocakta çağırdı Dr keseye bakmak için biraz merak ediyorum da görünecek mi 😅
kizannesi16_ myavocado 2 Kasım son adet ama kese boyutuna göre uymuyor geriden geliyor geç döllenme olmuşsun dedi bana yani 15 Kasım gibi görünüyor keseye göre . Oyuzden sadece kese göründü
kizannesi16_ myavocado normalde 7 haftalık olmam gerekti tarihe bakarsak ama kese mm ölçümü 5 haftaya uyumlu demişti . Geçen hafta gittiğimde. Şuan 6. Haftadayim . Haftaya gideceğim 7 olacağız bakalım ne olcak bende kalp ve bebeği görmek için sabırsızlanıyorum inşallah görünür ve duyarız 😊😊
Karahisari myavocado 22 kasım son adet tarihim. İlk hamileliğim. Ara ara hafif ağrım dışında bi sorun olmadığı için doktor randevusunu 11 Ocak a aldım. Tek seferde hem keseyi görmeyi hem kalp atışını duymayı umut ederek. Bakalım acele etmeye gerek yok diye düşündüm hayırlısı olsun hepimiz için
kizannesi16_ Hulo2105 gerçekten öyle ya geçmiyor günler geçmiyor. Bide bana geç döllenme dedi normalde son adet tarihi 2 kasim aslında şuan 7 hafta olması gerek ama kese boyutuna göre 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olmuş dedi. Normalde çoktan kalp atışı bebeği duymaliydik ama her gebelik adrt tarihine uyumlu olmazmış benimkide böle bişey. Korkuyorum endişeleniyorum sabırsızlanıyorum hiç ne gün geçiyor ne hafta ikinci bebeğim ama sanki daha önce hiç yasamamisim gibiyim panik oldum iyice ve su 3 ay hayırlısıyla geçsin diye bekliyorum sonrası hızlı geçiyor 😊😊
Hulo2105 kizannesi16_ bende de öyle oldu canım ilk kontrole gittiğimde 5+5 ti son adet tarihime göre. Doktor adet tarihimi ileriye çekti 5 haftalık oldu. Yani bende şu an 6+4 olmalıydım ama 5+6 yım🥸
Mucizemibekliyorum41 kizannesi16_ benim de ikinci bebeğim nasipse insaAllah ilk çocuğumda da endişeliydim bunda da endişeliyim hala haftaya salı gidicem nasipse
kizannesi16_ Hulo2105 inşallah bebislerimizi görür kalplerini duyarız 🤲😊😊 bana doktorum gereksiz stres yapıyorsun herşey zamanla olur daha yeni oluşuyor dedi ama elde değil isteee
Hulo2105 kizannesi16_ öyle beklemek çok zor ilk haftalar streslidir daha küçük çünkü. Ama bence ilerki haftalar da hemen su gibi geçecek❤️
perihanim Mucizemibekliyorum41 kanama gibi değil, akıntımın rengi olduğu koyu geldi sanki ince bir çizgi pembe gibi. Ağrım hiç yok. Doktoruma yazdım; ağrınız yoksa belirgin kanama şeklinde olmadıkça endişe etmeyin yazmış 🙏🏼
perihanim Mucizemibekliyorum41 yerleşme kanamam 10 gün önce pembe olmuştu. Belirgindi o baya. 4-5 kere çok az gelip kesilmişti. Şimdi de çok hafif pembe gibi görünce endişelenmiştim ama doktor endişe etmeyin dedi rahatladım ☺️ sizin de böyle bir durumunuz varsa ağrı yoksa ve lekelenme miktarı artmıyorsa endişelenmeyin. 🌸
Doga12 6+4 de kalp atısı duyulmadı dr da cok endiselndirdi bi önceki hafta kese gözükmüstü kan değerlerime bakıldı tekrar bugün aradı iyi oldugunu söyledi degerlerin yarın tekrar gidip kalp atısı icin bakılacak cok korkuyorum
perihanim Doga12 cok kucuk oldugu icin duyulmamasi normal, genelde 7 haftalıkken daha rahat duyuluyor. insallah duyucaksiniz yarın, caninizi sıkmayın, güzel düşünün ❤️