Eminetolga5559 Kızçeler ayın 13 ünde çatlatma iğnesi vuruldum ayın 25 inde 12 günde 2.44 çıktı beta dün test yaptım silik çıktı şimdi tekrar ikinci idrarla test yaptım freely ve fortune test yaptım ben bişey göremedim
Sudenaz0105 Eminetolga5559 bugün bat o zaman ? Bat günü olmasına rağmen düzgün bi silik çizgi görünmüyor canm🥺
Merve-metin Eminetolga5559 sanki belli belirsiz çizgi var gibi göz yanılması mı acaba sen canlı gözle baktığında görebiliyorsun musun adetine daha varmış gecikme olursa testi tekrarla canım
Sudenaz0105 Eminetolga5559 sen 13. De çatlama iğnesi vurduysan bugün bat canım uygulama ne alaka uygulama basit hesap yapıyor senim iğnene çatlatmana geliştirmene tüp bebek yapışına bakamaz bilemez ki
Eminetolga5559 Sudenaz0105 ama hiç adet belirtim yok normalde 2-3 gün öncesinden hep belirtim olurdu hissederdim ama hiç yok
Tubaaa36 Eminetolga5559 canım vlla ben ilk baktığımda silik bir çizgi gördüm bence bikacgun sonra tekrarla 😊inşallah güzel haberler alırsın ama ben çizgiyi gördüm
Merve-metin Eminetolga5559 canım bence bi kaç gün daha bekle adet olmazsa tekrarla testi ilk bakıldığında silik gözüküyor ama içini açtığın fotoğrafta göremedim yanıltmasın bi kaç gün sonra tekrarla testi bence