Dyg34 Diyetisyen bugun doktor bana benimde agrılarım oluyor 35 haftalıgım söyle söyledi 5 dk arayla gelen ve 1 sn seni rahatlatıp tekrar agrı girerse karnının bir kaç yerine dokun sertleşme var ise gel bu agrılarda bekleme dedi eger agrı geldi dinlendin gecti yarım saat sonra tekrar geldi 2 saat yok vs ise yalancı dogum agrılarıymış gebelerin bıcak saplar gibi kramp gibi hocam diyorlar dedi mesela onlar dogum agrısı olamaz dogum agrısı 10 dk ile başlayıp 5 dk dusup 1 sn bir rahatlama hissi verirmiş sadece bilgim bu paylaşım dedim kendini dinle eger ters bir durum hissedersen git zaten hemen yatış vermez çok acil bir durum olmadıkca haftan gelmiş
Diyetisyen Dyg34 sıklaşmadı ara ara geliyor ağrım sırtım ağrıyor şuan sadece ara ara en iyisi sıklaşırsa gitmek
Pirayeee Diyetisyen yaa zor tabi malesef 😑 ama bencede git açılma varda eve dönüp evde sancını çekip gidersin
Diyetisyen Pirayeee şuan beni çok rahatsız etmiyor ama sadece sırt ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil ara ara geliyor zaten. Yalancı sancı herhalde bendeki.
NekwaSultan Diyetisyen dogum sancisi gittikce artar pozisyon degismeyle gecmez Dusa gir gecerse yalanci gecmez artarsa gerçek sancidir Hem doğumda açılman guzel olur
Hulyaaaa Minikus belim den kasığa doğru gelen bi ağrıydı. Eğildiğimde vs daha cok oluyordu sanki boyle cok temizlik yapmışım belim tutulmuş gibi ayağa kalktığım da da vajinama baskı oluyordu
Zeynepali Hulyaaaa ay bnde 37 +2 gnlugum sanci cekiyorm benm de postum var hatta 1 saat oldu acali belimden kasiklarima ve alttarafima yayilan bicak saplanir gbi devamli sancilarim var yatiorm gecmio dusa girdim gecmio 10 dk da 10 kere tuvalete giddim simdi sure tutmaya basladim
melkebtt Diyetisyen 35+4 teyiz bende de bu aksam benzeri oldu belimde degil karnimin ust bolgesinde sag gogsmunle karnimin birlesim yerinde sanki canli canli bicakladilar😶 cok kotuydu
Omerhatice Diyetisyen dogum sancisi kalcanin tam ust kuyruk sokumundan grip kasıklara ve karna yayilip 1 dakika kade sürüp geri kesilir ve belli araliklarla ayni şekilde devam eder araliklarina iyi bak ayni ise gerçek doğum sancisidir cnm ilerledikçe diz kapakaleina doğru bir uyuşma oluyor hemen geçiyor ve sancin 5 dakikada birw düşünce beklemeden doktoea git cnm 😊 rabbim saglikli hayirli dogum nasip etsin insllah
Diyetisyen Omerhatice benim arada diz kapaklarıma doğruda ağrı giriyor ama işte düzenli değil ki sancılarım anlayamıyorum
Omerhatice Diyetisyen suniden korkma sakin bends kendi sancimla gittim 5 dakkada bire dusmeaiyle ve yaninda 1 cay bardagi kadr diyim serumla suni sancı verdi ve 6 saatte dogum yaptm ilk gebeligimde hemde hizlandirdi yani daha iyi geldi diyim