Kardelenylmz Kızlar ikili testi kaçıncı hafta yaptırdınız ya da yaptırıcaksınız 9+2 de gittim kontrole doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama ben 15 haftalıkken gitmek istiyorum hem ikili test yaptırıp hemde cinsiyet öğrenmek için sizce geç olur mu
MasalAlparslanMom Kardelenylmz 13 haftaya kadar yapiliyo. Testlerin belli haftalar arasında olmasını gerektiren standart ölçüler var baz alinan
dhbetul Kardelenylmz kuzu 15 geç sanki beni ikili için 12. Hafta çağırdı. 13 de cinsiyeti görünüyor çoğu bebeğin istersen 13 de git. Şimdi netten baktım da 11-14 arası diyor ikili için.
2prensesannesiiii Kardelenylmz 13 haftaya kadar vaktiniz var 2 li yi kaçırırsanız 3 lü tarama testi var
Buzprensesi Kardelenylmz cinsiyet çok önemli bir konu değil. Geç kalınmış olur diye düşünüyorum. Kaldı ki bebeğin göstermeme ihtimali de var pozisyon uygun olmaz vs. Ayrıca 15.Haftada bile gitsen sadece tahmin yapar kesinliği de olmuyor o haftalarda
2prensesannesiiii Kardelenylmz benim drum kızımda 11+1 de tahmin yaptı doğru çıktı hiç erkek demedi hep kız kız 🥰 sağlıcaklada doğurdum çok şükür 🙏🏻
2prensesannesiiii Kardelenylmz ya normalde hepsini yapan var haftası gelince ama kimi dr 2 li temiz çıkınca yaptırmaya gerek duymuyor 3 lü 4 lü tarama testini ama 2 li yi kaçırırsan 3 lü tarama ister büyük ihtimalle
2prensesannesiiii Kardelenylmz öyle dediyse 13 haftanda 2 liyi yap 10 gün içinde ücretsiz kontrol var mı bilmiyorum sizde öyle yaparsın 10 gün sonrada cinsiyet öğrenmek için gidersin 🥰