Asel_11 Teslimenursevil Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde hayalet gibi bi çizgiyle öğrendim nerdeyse zorla görüyodum moralinizi bozmayın ♥️
Meneksem Teslimenursevil bende öğrendiğimde çok silikti canım kuruma diye düşünmüştüm sadece adetime bir gün kala yaptığım belliydi inşallah vardır
H-ckerana Teslimenursevil bakın ben suan hamileyim.Adetime 4 gun kala test yapmıstım antibiyotık kullanma durumum vardı o yuzden.Negatıf cıkmıstı.Sonra ilac kullanmadım ama adet günümde dahil olmak üzere 3 gün leke geldi adetim bir türlü başlamadı.4.gecimme günü test yaptım ki bayagı belirgin pozitif. İlk cocugumda ise adete 5 gün kala test yapmıstım cıkmıstı silik çizgi.Yani cok değişiyor.Adet günü bir iki gun gecmeden sonuc kesın olmuyor.
papatyaolsun Canım comfort gebelik testi de bende silik çizgi çıktı , hem de 3 tane yaptım hepsi aynıydı, yine adet oldum. Aşılama deneyeceğiz. Seni de hep görüyorum buralarda, bence sen de tedaviye başla bir an önce
Teslimenursevil Kardelenylmz ya her verdiğimde hemen çıkan sonuç bugün çıkmadı 6 buçukta bile sordurdum bugün yoğunmuştu sanırım yarına kaldı sonuö
Pelsa Kızlar bat 16 aralık 22 aralık beta 19 25 aralık beta 69.16 İyi mi sizce? (Pcos olduğum için döngüm 32-33 günde bir oluyor)