Melike-akr Selam canim ben 11+2 ve hic midem bulanmadi ve hic kusmadim yani bazen diyorum ben hamilemiyim 😆
Dolis FATMA1234yokkan 4+4 benim . Hiçbir belirti yok olabiliyor yani . İlk gebeliğim bayya belirtilerim vardı
Elfsarioglu Bende de öyle 7+1 bugün bulantı kusma yok . Göğüs hassasiyeti yok . Sadece kasık ağrısı bel ağrısı çok oluyor geceleri onun dışında ben bile hamile miyim diye soruyorum kendime . Cuma kalp atışını duyacağım inşallah biraz olsun rahatlarım 🥰
Dolis K-1997 kadin doğumcu tahini çıkmış malesef. Acile gittim kan verdim 1315 çıktı değer im bugün gecikmemin ikinci günü yarın başka ilçede kadın doguma gidecem ultrason icin
K-1997 Dolis benim de son adet tarihim 15 Kasım sizinle aynı değerim dün 735 çıktı hayırlısı bakalım 3 ocakta randevu aldım ben
KFeyza_ K-1997 son adet tarihinize göre doktora aldığınız randövü tarihi bence çok iyi 7 haftalık olmuş oluyorsunuz bebeği herşeyi görebilirsiniz inşalalh güzel bi haftada gidiyorsunuz
Oglusununannesi06 KFeyza_ bende öyleydim bundada bulantı var ama idare ediyoruz belki cinsiyetlerimz kızdır 🤭😄
KFeyza_ Oglusununannesi06 sağlıklı afiyetli olsunlar rabbim gönlümüzdekini mübarek şekilde nasip eylesin 🌺
cennetb FATMA1234yokkan ne güzel işte hiç şikayet etme ben 32 haftalığım başından beri kusma ağrı çok zor
gdaslik FATMA1234yokkan çok normal benim de ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu 39+1 de sağlıkla doğdu şimdi 4buçuk yaşında. Bu gebeliğimde bulantı tiksinme var çok kötü hisler keşke kızımdaki gibi olsa diyorum hep.
SumeyyeTpl FATMA1234yokkan çok normal canım bende çok evham yapıyordum doktorum endişelenme tam tersine keyfine bak dedi herkes bu durumda olamıyormuş.Sabahları bulantın başlar yakında
seizetheday FATMA1234yokkan çok normal bazıları rahat bir gebelik geçiriyor benim de öyleydi hatta çok şükür ikinci de öyle şuan 🧿🌸
Seda_nur4760 FATMA1234yokkan çok erken gerçi kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben 3 ay sonra mıde bulantısı yaşadım 2 ay boyunca bı ara durdu indi tekrar başladı
Dolis K-1997 salak doktor bakmadı.bile çok yeni şuan baksam da kese yok deyip gönderdi nefret ediyorum bu sorumsuz soğuk doktorlar dan
gizem-cbn FATMA1234yokkan benm test yapmasam baya bi süre hamile olduğumu bilmezdim. d zaten sonradan başlıyor bulantı bende sonradan başladı işte 10 haftalıkken falan
K-1997 Dolis ben oyüzden devlete gitmemeye çalışıyorum gitmiyorum da çünkü ne zaman gitsem morel bozukluguyla çıkıyorum
minnos1mom FATMA1234yokkan hiç de olmayabilir canım maşallah diyeyim bende sadece bir kez bulandı istifra ettim şimdi de sadece acıktıgimda hafif bulanıyor yiyiynce geçiyor ama zaten önceden de böyleydim bir değişiklik yok çok şükür sende benim gibi olabilirsin bende senin gibi ilk başta düşündüm ama bazı kişilerde hiç bulantı olmadan hamilelik olabiliyormuş