Glsm8787 Zeynep1121 şafak 95 oluyor bu aralar yürüdüğüm zaman alt tarafim feci aciyor gecen doktora gittim bana ayakta kalmamam gerektiğini söyledi ilk cocugumda byle bir agrim yoktu sizdede oluyor mu
Zeynep1121 Glsm8787 çok geçmiş olsun hayır olmadı böyle bişey sizde neden olmus aşşa da mı taşıyorsunuz bebeği
Glsm8787 Zeynep1121 doktor ztn baktigi zmaan bebek asagida ddi ama cok feci bir sekilde sizliyor yataga uzandigim zaman zorla kalkiyorum o kadar ki agriyor
Sevval41 Zeynep1121 erkende olsa geldi eceleci miniğim, şuan yanyana olmazsakta sağlığı yerinde ya çok şükür bunada diyorum
Sevval41 Zeynep1121 teşekkür ederim darısı tüm bekleyen annelerimizin başına inşallah hepside sağlıcakla kucaklarına alırlar miniklerini kucaklarına
Glsm8787 Zeynep1121 Allah razi olsun iste gelinde yürümeyin 3 yasinda bir kızım var onunla ilgilenince agrim sizim daha cok oluyor hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Zeynep1121 Kubra11- Hahaha 😄 Allahim bizde görürmüyüz böyle rahatlık acaba 🤔😄 Şaka bir yana sağlıkla gelsin ♥️🙏