Asas01 İyi geceler ? Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ne zaman sonra paylaştınız ? Uzun zaman sakladınız mı ?
Dileksue Asas01 doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme dedi bende 7 8 haftada aileme 10. Haftada da flan arkadaşlarıma söyledim hemen söylemek istemedim
KuzeyinAnnesi10 Asas01 öğrenir öğrenmez kalp atışını duyunca ailelere söyledik. 2 3 aylık falandı instagramda paylaştım
Safiye2 Asas01 4 aylık olunca çevreme söyledim bu kadar saklama amacım bu hamileliğimden önce 3 kayıp yaşadım o yüzden hemen paylaşmak istemedik
ilongirav Asas01 7. hafta kalp atışını duyduktan sonra ailelerimizle, 13. haftadan sonra akraba ve arkadaşlarımızla paylaştık.
Merve1414 Asas01 16 haftakigim 2 hafta önce kayınvalidem ve kendi anneme soyledim geri kalan çevrede ramazan bayramında karnım çıkınca öğrenir kimsenin bilmesini istemiyorum
Ezoo28 Asas01 ailemle hemen paylasmistim daha kan testi bile vermeden 🤭 sonra da arkadaşlarımla paylaştım yakın cevremle sadece
Nur321 Asas01 ben 4 5 ay olunca söylemek istiyordum açıkçası ama gel gör ki bulantı halsizlik evde bir bebe daha var sürekli de anneme gidiyorum kendileri anlamıştı zaten 1.5 aylıkken 🤣 hamileliğim çok bulantılı geçiyor maalesef istesemde saklıyamıyorummm🥲