Kardelenylmz Hilalozkan_94 canım bende korkuyorum ama hap şeklinde aşıyorum ben biraz baş dönmesi ve uykulık halleri yapıyor ama uyuduğunda çok güzel dinlenmiş olarak kalkıyorum
Mermar Hilalozkan_94 Ben 3 ay kullandım canım korkma inan bende yapamam diyordum mecbur kalınca öyle güzel yapıyorsun ki ben ilk başlarda aynayla yaptım sonra alışınca bakmadan yapmaya başlamıştım. Yapabilirsin
littlechick umrumdadegil Bende progestan kullanıyorum. Ve hemen ayağa kalkmadığım halde akıntı oluyor normal mi bu acaba
umrumdadegil Hilalozkan_94 bende hiç sevmem ama yapcak bişey yok vajinal olarak biraz daha kolay sanki 😂
_Tazeanne Diğer fitilleri görünce Protestan ne kolaymış diyorum 😕 kayıp gidiyor hele birtane mantar için kullandım Allahım kupkuru ilerlemiyor çığlık çığlığa kullanmıştım 😂😂
Hilalozkan_94 Kardelenylmz doktorum bugün fitil olarak daha iyi olur diğer türlü tansiyon düşüklüğü yapar dedi ama yok kuzum olmuyo 🤦🥺
Kardelenylmz Hilalozkan_94 bana da öyle dediler canım ben 6 haftalık hamileliğim den beri kullanıyorum şuan 11+1 deyim ben hem ilaç hemde iğne yaptırıyordum hafta da bir kere fitil olarak alamazsan hap şeklinde al evet tansiyon düşüklüğü yapıyor hapı içtikten sonra yataktan kalkma zaten 1 2 saat içinde seni uyutuyor
Silaybooo123 Hilalozkan_94 hafif ıslatıp da atabilirsiniz öyle de kolay oluyormuş bir ebe söylemişti bana ama ben direk atıyorum tam giriş kısmına denk gelip ittirince hiç acıtmıyor bile yoksa bende felaket korkarım 😁😁😁
Kakulimmm Merhabalar doktor bana da verdi de biraz once ama ilacin fitil mi hap mi olduguna emin olamadim. Nerden anliycam ustinde fitil mi yaziyor kutunun
umrumdadegil Kakulimmm iki türlü de kullanılıyormuş içince yan etki yapabiliyormuş vajinal fitil olarak kullanıyorum ben
Enas2365 Kakulimmm aynı ilaç kullanılıyor iki tür kullanım için de. Doktorunuz nasıl kullan dediyse öyle kullanın.
umrumdadegil littlechick evet fazlası çıkıyor tuvalate gidince hatta beyaz beyaz dışı falan çıkıyor idrarla birlikte
93dilek- littlechick Evet normal krem şeklinde akıntı olur ben 7 ay boyunca kullandım akması sıkıntı olmuyor
deryaa_milena littlechick bende de aynısı oluyor ben de emin olamadım acaba yanlış mı kullanıyorum diye 😁
Kakulimmm Kakulimmm esime tok karnina demisler. Tereddutte kaldim o yuzden hap mi yoksa fitil mi diye
Ayseediz Kakulimmm çok şükür 36 haftaya kadar getirdi beni bu ilaç sayesinde yutuyorum ben gece yatmadan önce