Gulsumkecer Kuzlar sanadalyeden düştüm ayağım çok acıyor 27 haftalık hamileyim ama kanamam falan yok da sizce doktora gitmeli miyim
Elifffcik67 Gulsumkecer bebeğin hareketini hissediosan ve kanaman yoksa bence gerek yok ayağın için gidebilirsin ama ilaç verecek tavsiye etmem🤗
ebis Gulsumkecer ağrin falan varsa acilde de müdahale ederler çatlak ezik varsa. Yoksa yarin git benceede bi kontrol ettirmekte fayda bvarr
Migrenligebe Gulsumkecer acilde kadin dogumcu oluyo diye biliyorum, ozele gideceksen gitmeden once arayip kadin dogumcu var mi diye sorabilirsin
Elifffcik67 Gulsumkecer o zaman biraz dinle kendini hareket etmezse akşam bile acile gidebilirsin inşallah sorun yoktur ama ayağın acıo çok da yüksek diil sanmam bebeğe bişi olsun inşallah bişi yoktur haber ver sonra he
Gulsumkecer Migrenligebe eşim demin beni doktordan getirdi ya kızacak şimdi aramaya da korkuyotum 1.30 saat sonra işten geliyor
Heycanligebe Gulsumkecer nerdesin benim gittiğim hastanede var bence var en azından bakarlar için rahat olsun
deletedmom6295 Gulsumkecer imkanınız varsa mutlaka gidip kontrol ettirin devlette o anda yoksa bile icapçı doktoru çağırıyorlar. geçmiş olsun
Gulsumkecer Elifffcik67 çok yüksekden düşmedim karnımın üstüne ööyle ayağım sıkıştı ezildi sanırım onın acısını yaşıyorum karnım da sancı falan yok
Deletedmom34 Gulsumkecer Bende banyo da düşmüştüm kanamam yoktu ama yine de gittim bence içimi rahatlatmak için acile gidebilirsin
Deletedmom34 Gulsumkecer Benimki de çok kızmıştı sen tepki verme onu sakinleştir canım. Bir şey yoktur korkma da yine de içiniz rahat eder
Dm1012 Gulsumkecer ben olsam sandalyeden düştüm değil de bi an dengemi sağlayamadım öyle düştüm derdim 🙄