Hsrt6105 normal doğum olur esnek dedi rahıme … Perşembe yatış verecek ama nasıl olcak şimdi anlamadım , suni sancımı verılecek ?
Hatice35 Hsrt6105 ben de aynı sekilde 41.haftamdaydim sancım yoktu iki cm acilmam vardı doktor rahim açıcı fitil Altan verdi yavaş yavaş sancım geldi 11 saat sonra doğum yaptım hiç anlamadım birden sancı tutuyor bi bakıyorsun bebişin kucağında 😀
Hevida Hsrt6105 38. Haftdada 3 cm acıklık vardı 39+1 de merdeyse 5 cmle hastaneye gittim ama sancı yoktu suyumda gelmemişti suni sancıyla normal dogum yaptım 😊
Betulatas Hsrt6105 bende ilkimde 39+3 1 cm açıklık var demişti çatım dar dedi ebe doktor sezeryan önerdi sezeryan oldum. Ama şimdi ikinciye hamileyim 36 haftalık 2 cm açıklık var ama sezeryan olucam mecbur 2 hafta sonra doğum yapıcam
Melikenur55 Hatice35 merhaba bende 40+4deyim bugun 1cm açıklığım varmış baktı baya acıdı uyardı sanırım fitil attı kahverengi gibi bi rengi vardı nedir sizce ?
Melikenur55 Hatice35 merhaba bende 40+4deyim bugün çatıma baktı çok acıdı canım baya uyardı galiba sonra kahverengi gibi bi fitil attı doktor ama ne olduğunu söylemedi ?
Hatice35 Melikenur55 eğer yatışin yapılmışsa evet rahim açıcı fitil koymuştur yavaş yavaş açılman olacak
Hatice35 Melikenur55 o zaman o rahim yumuşatıcı fitil değil eger o olsaydı hemen yatış yaparlardı bi de o fitil rahim ağzına koyduklarinda ipide uzundu ipi sarıkiyordu lavaboya gidince farkettim değişik biseydi ama acilmam kolay oldu hemen doğum yaptım