Busrahmet Midem hiçbişey almıyordu ilaçların hiçbirini içemedim kan değerlerim çok düştü sonra iki haftadır yememe dikkat ettim artı olarak hurnap pekmezi içtim belki bunlardan dolayı kilo almış olabilir normalde daha küçüktü Kilosunu takmıyorum tabiki önce sağlık ama benden dolayı zayıf olduğunu düşününce üzülüyordum o yüzden Doğuma kadar en azından 3500 3600 olsun dua edin 🌸 Varsa tavsiyeniz alırım 😍
Zeynepali Busrahmet 35 +6 da 2450 grm 46 cm demisti dr.m bnde son zmanalar iyi yemeye calisiyorm bebek kilo alsin die zayif gelnisti o ay bana smdi 37+1 olduk bakalm kac oldu haftaya 38 olunca gidicem
Halimelis Bence çok iyi ben bugün dr a gittim 35haftayız 2600 kilo 48cm boy dr normalle eş değer gidiyor dedi boyu biraz aileyle alakalı bence genelde bebekler 48cm ve52cm arası doğuyorlar ilk bebeğimde boyu 50cm di doğduğunda
Zeynepali Busrahmet afiyet olsun kuzum afiyetle ye ic yarasin bebise portakal yada limon suyu ile tuket ki daha etkili olsun
celileturk Bizim 32+4 dü dün bebek 2380 boy 42idi ben kaşar ve muz çok yedim bebeğin kilosu çok iyi diyor doktorumuz normal elma armut pekmezi de fayda ediyor kan için illa harnup şart değil