Seher_coban Gamzeazem bacım ya suni baya zor bende kendi sancım olduğu halde suni sancı verdiler devlet hastanesi siddetli oluyor allah kolaylık versin bol bol oku hep dua oku ben doğumda bayilmadigima dua ediyorum o zmn nolurdu kendi doğumum aklıma geldi😓
Gamzeazem Seher_coban zaten ilki suni oldu bu 2. Ne kadar zor olduğunu biliyorum bakalım nasıl olacak inşallah kendi gelir hayırlısı ile
K-Canseven Gamzeazem Allah yardımcımız olsun. Ben artık çok zorlanıyorum yatıp kalkarken. Kolaylıkla suniye gerek kalmadan gelsinler 🤲🤲🤲
Seher_coban Gamzeazem devlet işte beklememek için suniyi dayiyorlar hemen doğurup gitsinler diye benim gittiğim de devlet hastanesi herkese suni sancı veriyorlardı
Gamzeazem K-Canseven inanın bu hamileliğimde o kadar zorlanıyorum ki bende duşta lavaboda yatarken gün içindeee O yüzden suni de olsa doğsun artık istiyorum
Gamzeazem Seher_coban bakalım hafta içine kadar doğum olmazsa suni olur yapacak birşey yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻
K-Canseven Gamzeazem evet o dereceye geliyor insan. Bende aynı durumdayım. Ama beden bu kadar yorulduysa doğum 3-4 güne olur Allahın izniyle.
K-Canseven Gamzeazem Benim doktorum çok sık çağırmıyor. 39+0 da gittim , uyarı verecekti istemdim. Hem günü dolsun hem belki yeni yıldan gün alır diye. O da hak verdi.9 gün sonraya 1 ocağa randevu yazdı. İşte pazartesi 40+2 oluyorum nasipse .
K-Canseven Gamzeazem ama 1 hafta önce günde 8.000 adım atıyordum. Şu an aşırı ağırlaştım. 1 haftada her şey değişti.