Can_su92 Arkadaşlar ocean demir ilacı kullanan var mı. Kanım 10.5 a düşmüştü. daha önce ferrum ford ve oroferon kullandım ama kabızlık yaptı ve değerimi de yükseltmedi doktorun ocean demir tablet verdi günde 2 kere alabileceğimi söyledi. Kullanıp değeri yükselen var mı?
tuzlulimoon Can_su92 ben kullanmıştım ama yükseltmedi. Bünyeden bünyeye değişir tabi siz yine de deneyin
ilongirav Can_su92 31. haftadayım 10.9 hep, çıkmıyor sabah akşam kullan dedi yine çıkmıyor kırmızı et vs tüket dedi ama onun da işe yarayacağını sanmıyorum 😅
Can_su92 Ankara-58 yok bildiğiniz tablet hap şeklinde direk yutuyorum. Damla şeklinde değil yani Sizin ki damla mı ?
Ankara-58 Can_su92 bende kan verdim cnm 10.7 çıkmış muhtemel.ilac verecek ama ben ilac kullanamıyorum damla yada suda eriyen birsey varsa talep edecem
Can_su92 tuzlulimoon hadi ya gerçekten bu Kanı nasıl yükselteceğiz. Günde 1 kere mi alıyordunuz ocean ı
Ankara-58 Can_su92 sabah kontrol var cnm 10.7 ilac mi verir damardan ilac verir bilmiyorum nasıl olacalq
tuzlulimoon Can_su92 sabah akşam diye hatırlıyorum. Ya ben de bilmiyorum nasıl yükselteceğiz benim düşük olduğu için 8.haftada başlamıştık ilaca sürekli değiştirdik yükselmedi şimdi de 10.1 olmuş bakalım bu kez ne vericek olmazsa iğne isteyeceğim çünkü inanılmaz başım dönüyor artık
Mevlude_Sahin Can_su92 Benimde ciddi kansızlığım vardı folik asit ve demir içeren bir ilaç kullanıyordum ama yükselmemişti. Birde kan yapıcı ciğer vs yiyemem yemedimde. Doktorum baktı doğumda sıkıntı çıkarır bu kansızlık bize sana demir takviyesi yazıcam demişti damardan 2 küçük işe ilaç verdi serumla karıştırıp almıştım. Hapını kullan son zamana doğru yine isticem damardan demir demişti. Yükselmediyse damardan verir ve ilaç için rapor çıkartmıştım aşırı pahalı bir ilaçmış 🤦🏻♀️
Can_su92 Ankara-58 damardan vermesi için daha çok düşmesi gerekiyor diye biliyorum ilaç verir siz damla olarak talep edin ilaç içemiyorsanız
Ankara-58 Can_su92 inşallah cnm öyle olur korkuyorum damardan verir diye tablet suda eriyen yada tüp şeklinde damla felan rica edecem
Can_su92 tuzlulimoon bende 14. Hafta da falan baktırdım 10.5 düşmüştü şu an 24. Haftadayım hala aynı ve 12. Haftadan sonra kullanmaya başladım.
tuzlulimoon Mevlude_Sahin ismi neydi ilacın hartırlıyor musunuz bir de fiyatı yüksek ama ne kadar yüksek🤣 ya artık şurup hap içmekten o kadar sıkıldımki iğne isticem diyordum ama bu koca göbekle nasıl iğne olacağım o da var🤣
Mevlude_Sahin tuzlulimoon Raporsuz fiyatı 3,100 küsürdü ama raporla 300 küsürse düşmüştü. İnferject 2 tane yazmıştı doktor 600 civarı verdim
K-Canseven Can_su92 solgar marka demir ilacını bir araştırın. Ben ondan fayda gördüm iki farklı demir ilacından sonra. Bir ay olmadan hemoglobini 1 birim yükselti . Kabızda yapmıyor. Kime tavsiye etsem memnun kaldılar .
Sennur86 Bende de demir eksikliği var, doktorum Gynoferon vermişti onu kullanıyorum, dışkı renginin değişmesi dışında herhangi bir problem yaşmadım. Kan değerlerim normale döndü, çok mutluyum 😊
ilongirav Can_su92 onu da kullandım yükselmedi benimki o sayıda takılı kaldı valla bakalım bir dahakine kaç çıkacak ama umudum yok 🫠