Sezen 5 aylık hamileyim internette baktım bazı yerlerde yenir yazıyor bazı yerlerde yenmez yazıyor. Sizce bebeğime bi zararı olur mu ciğerin ?
Minnakkurabiyeveannesi27 Sezen hayır kuzum sanmıyorum öyle birşey olduğunu benim doktorum son ayimdayim mesela dün kontrolüm vardı ve haftada iki defa ciğer ye dedi bana hem B12 eksikliği için hemde demir ve kan ihtiyacı için
Zeynep0806 Sezen ben yedim gebeliğim boyunca bir kere tavuk ciğeri tükettim iyi pişmiş 36. Haftadayım sorun olmadı ki yiyin çok gebe var
2melekannesii___ Sezen Ben ilk gebeligimde her pazar yerdim ama kaynanam da vardi o zaman yanimda bilmiyordum baska kimsede soylememisti. Hicbisey olmadi yani 😊
Naznaz A vitamini depoluyormuş vücut çok fazla yendiğinde buda bebeği zehirliyormuş ama böyle birşey olması için günde bir porsiyon yemek gerekir. Ben cok sevmeme rağmen cesaret edemedim yemeye 🙂
Mommy Banada doktorum sakatatlardan uzak dur özellikle ciğer yeme dedi çünkü çok fazla A vitamini içerdiği için zararlıymışlar
Minnakkurabiyeveannesi27 Mavidunyamm 🤣🤣🤣ne bileyim hiç tarihe bile bakmadım ki niye çıkıyor bu eski forumlar
Mavidunyamm Minnakkurabiyeveannesi27 Valla bilmiyorum bende de bazen cikiyo tam cevap vercem bakiyom 2018 tarih 😁😁