Kiymetcetinel Kızlar ilaç kullanıyorum ama ekstra olarak neler yiyip içebilirim kan değerlerim 9.5 düşük baya fikirlerinize ihtiyacım var.
Kbr-ozcn Kiymetcetinel benim 8di demir takıldı mecbur ama bende talesemi var o yuzden kanım hep düşük.Kuru üzüm cekirdekli olandan ciğer pekmez kan yapıcıdır
Meriva Kiymetcetinel Merhaba benimde kan değerim düşük doktorum kan ilacını portakal suyuyla içmemi önerdi c vitamini emilimini arttırıyormuş. Birde ben pancar yiyorum salatasını yapıyorum o da kan değerini yükseltiyor
An53 Demir ilacı yeterince yükseltecektir inanın ilaçla birlikte çay ve süt ürünü yiyip içmemeye dikkat edin. Onun dışında ben ıspanak pekmez vs gibi şeylere çok itimat etmiyorum
Kiymetcetinel Meriva doktoruma tekrar bir danışayım pancarı ilk kez duyuyorum deneyeceğim çok teşekkür ederim 🌸
Hayatatli309 Kiymetcetinel ilaç yükseltir canım artık yediklerimiz bence yükseltecek kadar sağlıklı değil ya da.vitsmin mineralleri yok anlamıyorum bende pekmez de içerim hergüm yumurta yerim kırmızı et sürekli yiyorum tavuk yemem ama bu kan değerim yine düşük yumurtalar yumurta değil etler et değil onlar eskidenmş herhalde :)
Kiymetcetinel Hayatatli309 çokta doğal değiller o yüzdende çok etkilemiyor olabilir sizde çiğ badem deneyin günde bir avuç yiyorum
yagmurus Kiymetcetinel her sabah bir yemek kaşığı pekmez için aç karnına bir iki damla da limon sıkın faydasını göreceksiniz
yagmurus Kiymetcetinel rica ederim ama mutlaka deneyin kuru üzümü seviyorsanız cebinize koyun bir avuç aklınıza düştükçe yiyin bir şeyiniz kalmaz inşallah