kbra3454 Merhaba , ikinci kez kese bozukluğu sebebiyle haftaya kürtaj olacağım .. bir de rahim arkasında 5.5 cm lik bir miyom. Çok üzgünüm.36 yaşındayım. ☹️
kbra3454 Musemma06 genetik testleri ikinci düşük ya da kürtajdan sonra istiyorlarmış heralde bu benim de ikinci kürtajım olacak zaten bundan sonra isterler bizden de 😢 çok üzgünüm maalesef.
Musemma06 kbra3454 bende iki kez kürtaj oldum maalesef ve devlet hastanesi 3. Kürtajdan sonra bakıldığını söyledi ve mecburen özelde yaptırdım pıhtılaşma çıktı şuan 34haftlaık hamileyim tekrardan her gün iğne kullanıyorum umarım sizin sorunuz da Bi an önce çözülür Allah yardımcınız olsun
kbra3454 Musemma06 öyle mi 😢 devlet hastahanesinde yapılmıyorsa ne yapalım elimizdeki imkanları kullanacağız.. ne güzel umarım bana da nasip olur bir gün ❤️tebrik ederim..
esmabulut bende 2 kez kürtaj oldum. Devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittiğinizde test yapıyorlar sonucun çıkması 4-5 ay sürüyor
kbra3454 esmabulut merhaba iki hafta oldu kürtaj oldum düşükle başladı zaten sonra operasyona aldılar. Doktor da zaten genetik testleri yaptırmanız iyi olur dedi . Devlet hastahanesi 3 ten sonra yapıyor özellerde de sorduk birkaç yere 15bin civarında hep dönütler bakalım hayırlısı artık.