YigitPoyrazMomm Hatice--- anam aynı şeyleri yasamiz kız valla insan acı dinlemiyor tekrardan o duyguları tatmak istiyor😍😂
Hatice--- YigitPoyrazMomm o an ki ağrı acı kucağına alana kadar 😄 kızım büyüdü 3 yaşına girecek nisanda bebis doğacak insan bebek kokusunu özler mi özlermiş
YigitPoyrazMomm turkan403 benim ilk gebeligimdi doğru düzgün refaktcim bile yoktu geç geldi yani 1 oğlum oldu yeni doğum yaptm ben anam ben sezeryan olduğum gün ayağa kalkmak zorunda kaldım oturup dinlenecegim yerde mahvoldum ben evet insan hic birini unutmuyo😭😭
turkan403 YigitPoyrazMomm aynen öyle Allah kimseye muhtaç etmesin normal doguranlari doğurdu diyolar sezeryana da aldirdi yarım oldu diyolar doğumun şekli mi var en zoru sezeryan asil
YigitPoyrazMomm turkan403 amin inşallah canım benim evet sezeryan olduk diye yarım insan olduk anlamıyorum insanları 7 kat kesildik zorlu süreçti
turkan403 YigitPoyrazMomm ewd eltim özelikle can sıkan biri takmycam diyorum ama olmuyo🤷hale regl gormdm doğumdan beri sadece leknme gordm bu ay bana diyo artık doguraman 🤣🤣🤣 giti senin organlarin kes dik et mı dayanır diyo🤦
YigitPoyrazMomm turkan403 ben regl oldum hemen yani belki sezeryan olduj ya ici temizlendi 😂 eltin mi bakacak hayirdir doğurma diyor kıskanç fesat he et dayanıyor deseydin yer misin bi tabak sana ayriyim deseydib😂😂