Deryarr Bugun komtrolume gitim ama bebegin ters dondugunu soyledi doktor ani hareketler yaptıgım icin bu durum nasıl oluyo basına gelen var mı
Svklc Deryarr ters terken sırtını dönmüş olabilir bu yüzden de görmemiştir cinsiyetini yani aklıma öyle geldi. Yoksa bu haftalarda alanları gayet geniş istedikleri gibi dönebiliyorlar
Cennet-polat Deryarr ters dönmekten kastı başı asagidami yoksa yüzü sırta donukmu ilk kez duyuyorum oğlum hep arkama bakardı belki 24haftadan sonra bir iki yüzünü görmüştük oda anlık
Badgirl_ Nasıl ters dönmüş acaba bende şuan 15 haftaligim bu haftalarda bebek dönmesi çok normal değil mi ?
Deryarr Badgirl_ doktor cinsiyete de bakcaktı dedi suan mumkun degıl soylemem bebek ters pozisyonda 2 hafta cok dıkat et tekrardan gelin dedi
kubraaa123 Deryarr bu haftalarda alanları geniş olduğu için daha çok kez dönerler öerak etme stres yapacak bi duruö değil
Badgirl_ Deryarr yani kanala inmiş falan olabilir mi? Benim 3 gebeligim bu ilk defa duydum 15 haftalkta çocuk donmuş diyen doktoru düşük riski var dedimi