Kubradnmz1 12+5 im doktorum folik asitte devam dedi üç ay tamamlandıktan sonra kullanan varmı çevremde kullanmayı bırakman gerek fazlası zarar oluyor diyorlar. Sizce??
mombarbie_ Kubradnmz1 ilaçtan ilaca değişir bende içinde folikasit olan bir takviye içiyorum ve şuan 8.ayima giricem hangi marka kullanıyorsunuz
tugbadurmaz34 Kubradnmz1 bu haftalarda elinizde kaç adet kaldıysa bitirin daha kullanmayın benim 13 de bitti bıraktım bende 14 e kadar yolu var ama biran önce multivitaminlere ya da omegaya geçmen gerekiyor
Cgdmerl Kubradnmz1 12. Haftaya kadar folik asit, 12 den sonra içinde folik asit de bulunan multivitamin kullanıyorum. Gebelik sonuna kadar kullanacakmışım. Doktorunuz devam dediyse devamdir, her insan ve her hamilelik birbirinden farklı sonuçta
Evremoz Kubradnmz1 efa mom kullanıyorum içinde folik asit de var. 30. Haftadayım hala kullanıyorum ,doktorum emzirirken bile devam dedi.
Kubradnmz1 tugbadurmaz34 doktor sadece bu hafta kan hapı ve demir önerdi ilk gebelik olduğu için pek bir bilgimde yok açıkçası
Ozr42 Ben 12 haftalıkken bıraktım. Yengem doğuma kadar kullandı neredeyse doktorunuz ne diyorsa ona uyun bence .
oznur_turkekul Kubradnmz1 peki doğuma kadar kullanman gerektiğini söylemiş miydi bana da vifolic vermişti doktorum
tugbadurmaz34 Kubradnmz1 normal bana da verdi kan ilacı elinizde ki folik asit bitene kadar kullanın bitince eczaneden İ mom alabilirsiniz milyonlarca anne bunu kullanıyor doktorların 1. Numaralı önerisi içinde balık yağı dahil çok fazla vitamin ve minareler var
Aycskn Kubradnmz1 20. Hafta yani bu haftamda kesti hamile kalmadan öncede kullandım siz bakmayın zararlı diyenlere doktorunuza güveniyorsanız onu dinleyin başkalarının lafına kapılıp ikileme düşürmeyin kendimizi🌸
Kubradnmz1 Aycskn evet işte insan böyle şeyler duyunca korkuyor ikilemde kalıyor çok teşekkür ederim 🌸
Ozr42 Kubradnmz1 o kanıtlanmış birşey değil inanmayın olsa yiğenlerimde olurdu 2 yeğenimdede doğuma kadar kullandı . Hatta ilk gebeliğinde doktor folik asit eksikliğinden bebekte anormallikler vardı sırtı kapanmadı vs . Gebeliği sonlanmıştı. Bende hamilelikten 3 ay önce başladım doktorum demişti düşük yaşamıştım bırakma dedi .
Aysemm44 Kubradnmz1 16 haftaya kadar kullandım bıraktım şimdi sadece DVitamin damlası kullanıyorum doğuma kadar kullanacam
mombarbie_ Kubradnmz1 hepimizin çocuklarının otizmli ve zeka geriligine sahip olması gerek bu sonuçta sanırım insanlar suçu hemen ilaca bağlıyor yoksa bunca annenin aklı yok mu gebeligin başından berri içsin ilaç ve aşı karşıtı olan 2 3 bir şey bilmezin lafı sadece biz burda folik asit kullanmayıp folat eksikliğinden birçok hastalığı olan çocuk gördük ama hiç otizm olmuş birini görmedik
Kubradnmz1 mombarbie_ ilk gebeligim pek bir bilgim yok çoğu şeyi araştırarak öğreniyorum bu tarz bir söylem olunca kafama taktım gerçeklik payı nedir bilen varmı diye sormak istedim.
Bernuska Kubradnmz1 ben hamileliğimin 5. Haftasından beri imom omega kullanıyorum. Şuan da 16. Haftamdayım. Doktorum doğuma kadar kullan dedi.