Kediannesi1 Aslieymen23 üst üste vurmamaya çalışın hafifçe ovalayın duşta da biraz ovun bastırmadan, normal böyle şeyler merak etmeyin
Mnktrtamnk Aslieymen23 yedi aydır hergün vuruluyorum morluk mu dersiniz top da oluyor bazen şişiyor bazen acıyor hepsi oluyor havasını alsanda almasanda pamuğa alkol döküp ovuyorum şişince oda morartıyor
Zeybal34 Aslieymen23 oksapar değilde enox kullanıyorum acı sızı oluyor. Birde ben mi çekerken yanlış çekiyorum iğneyi yoksa başka bişi mi yaptıktan sonra sanki çizgi şeklinde delikler oluşuyor çizmişim gibi kesiliyor. Yaptığım yerde nokta nokta kalıyor. sinir oldum bi iğneye.
Aslieymen23 Kediannesi1 aynı yerden vurmadım ama hemen şişmiş etrafına vursam bile şişiyor göbeğim büyüdüğü için artık oraya vuramıyorum kollarım bacaklarım mosmor oldu sizde mi yaşadınız bu durumu
Kediannesi1 Aslieymen23 evet göbeğime yapmayı bırakmıştım kollarım mor mor ve küçüklü büyüklü şişlikler vardı doğurana kadar böyle devam etti malesef
Buse_0 Her gün aynı yere vurmayın bir sağa bir sola vurun Birde havasını almadıysanız şişkinlik yapabilir
Aslieymen23 Mnktrtamnk işte benim yaşadıklarımda tam söyledikleriniz bende kolnyalı pamukla temizliyorum o bölgeyi ovalıyorum ama aynı inş doğumdan sonra geçer
Esenha Haftadayim artik daha zor tabi gobekten yapmak ama sismesi normal olabilecek bisey cok zorlaniyorsaniz bacak ve koldanda yapilabiliyor doktorunuza sorun. ben gobege alistigim icin bu zamana kadar ordan vurdum
Aslieymen23 Esenha 35 haftaya kadar göbekten vurulmanız sıkıntı olmadı mı malum bayağı çıkıyor karnınız
Aslieymen23 Cgdmerl göbek artık vurulamıyorım karnım iyice çıktı iki gün kol iki gün bacak yapıyorum sağ sol sırayla ama yine de oluyor
Sydah Bizde 3 aydır kullanıyoruz daha yeni morarma ve şişme oluyor bazen çok ağira. Ve moraran koluma yapmıyorum 4 gün falan diğer kola devam ediyoruz ama bugğn dr bacakdan da yapabileceğim söylesi fakat korkuyorum birde bacaklarım içğn mi ağlıyacam😅
Meralmert Aslieymen23 bir gün sağa bir gün sola vurulmaya çalışın sürekli aynı yere vurulunca ister istemez o bölge hassaslaşıyor damara da denk gelmiş olabilir.
birmeleginannesi_ Aslieymen23 canım bende kullanıyorum ben direk koldan başladım morariyo şişiyo ama artık sistemi buldum vurduktan sonra buz koyuyorum gece yatmadan da eşim bebek yağıyla masaj yapiyo morluk şişkinlik iki güne geciyo
naneliseker_ Aslieymen23 bebek yağı tavsiye ederim. Günde 2 kere yatmadan surun uzun kollu birsey giyip yatın düzenli yapınca yumusatip kaynediyor bende..