Hilalll1616 Kızlar merhaba, bat ım 26 aralık (bugün). 23 aralıkta erken gebelik testinde silik çizgi çıkınca kan testi verdim beta 31 çıktı. 25 aralıkta bir daha test verdim 97 çıktı. Değer yükselişine göre kimyasal olma ihtimali nedir sizce ?
hyena Hilalll1616 en az %60 artması gerekiyor artmış gibi görünüyor ama siz bi daha verin derim daha çok erken
Seda_nur4760 Hilalll1616 benım de ilk gebeliğim kımyasal gebelık oldu test çık silik çıktı kan verdim kanda da belli olmadı gebelık çok erken bekle biraz dediler ıkı gün geçmeden kanamam başladı kendi kendime düşürdüm ıkı günde bır kan testı yapıldı sonra kanmam bıttı adet görmeden tekrar hamile kaldım şuan 29+6 hamileyım ☺️
mombarbie_ Hilalll1616 şuan için değere göre kimyasal denilemez sağlıklı artmış gönlünüzü ferah tutun 🫶🏻
H-ckerana Hilalll1616 Artışınız ideal ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadım.3 ünde de 15 gibi düşük ramaklarla öğreniyordum iki gün sonra kan veriyordum ki hiç artıs olmamıs.İşte ona kimyasal gebelik diyorlar.
Smrhsyn Cnm iki katı artması bekleniyor değerin Şuan için normal görünüyor. Ama üçüncüsünde yap istersen yarın iki katı arttıysa normal gebeliktir
Hilalll1616 Seda_nur4760 ben sağlık ocağına gittim, doktor artış iyi dedi ama erken olduğu için yorum yapması zor. Bir kez daha beta baktırıp hafta içi kadın doğuma giderim diye düşünüyorum. Sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Hilalll1616 mombarbie_ yaa çok teşekkür ederim, inşallah öyledir. Biz yaklaşık 4 aydır istiyorduk. Yumurtlama dönemini takip ettim hep ama 3 ay üst üste olmayınca bu ay alışına bıraktım. Çünkü insan çok yıpranıyor. Rabbim ilk pes edişimde nasip etti gibi görünüyor. İnşallah sağlıklıdır
mombarbie_ Hilalll1616 değer sağlıklı 2 gün sonra tekrar verin isterseniz yine kontrol amaçlı onun dışında 2 hafta sonraya randevu alıp gidebilirsiniz
Seda_nur4760 Hilalll1616 çünkü 4 ay boyunca acaba oldu mu olacak mı diye düşündün stres yaptın kendime insan me kadar stres yaparsa ne kadar düşünürse olmuyor bak akışına bırakınca olmuş bende sen gıbıydım vallahı hee ay acaba oldu mu olucak mı hep çocuk olsun dıe düşünüyordum kımyasal gebelık gecırınce ara ver dedıler verdim aslında hiiç düşünmedim Rabbım nasıp ettı çok şükür Allah kımsenın kucağını boş bırakmasın inşallah
Hilalll1616 Seda_nur4760 Gerçekten o kadar haklısınız ki, geceleri 4 te 5 tr kalkıp test yapıyordum. Hele Kasım ayında reglim 3 gün gecikti. Hemen koşup test verdim negatif tabi. Stresten olmuş. Negatif olduğunu öğrenince hemen ertesi günü regl oldum. Yaşayana kadar pek inanmazdım ama gerçekten rahat olmanın önemi çok büyükmüş
Hilalll1616 H-ckerana Tam detayını bilmiyordum Kimyasal gebelik değer yükselişlerinin çok teşekkür ederim. Doktor ilk 31 değerini görünce çok üstün körü konuşmuştu, daha değer çok düşük yorum yapılamaz falan deyince moralim bozulmuştu. Ama ikinci de 97 çıkınca söylemleri hemen çok değişti. Değer artışını iyi yorumluyorlar umarım öyledir
Seda_nur4760 Hilalll1616 ya aslında herkes öyledır emınım bende öyleydim tatıle gittik orda da hiç düşünmedim eğlenmeye baktım orda olmuş kımyasal oldu ama sonra sağlıklı gebelık oldu
H-ckerana Hilalll1616 Evet doktorlar düşük değerlerde gercekten olumsuz konusuyorlar.Ben 4.gebeliğimde ogluma hamileymişim yine 13 le öğrenmiştim gebeliğimi.ama bu sfer adetime 4 gün kala o değerdeydi.Doktor ona ragmen cok düşük cıkmıs yine kimyasal olacak büyük ihtimalle demişti.2 gün sonra kan verdim ki 80e yükselmiş kimyasal olmamıstı sükür ☺️ Şimdi ikinciye hamileyim yeni daha.bu sfer sukur düşük rakamlarla öğrenmedim strese girmedim pek 😅 Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin
Nry_Krdnz34 Artış güzel görünüyor. Aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde kan vermeye çalış .. Büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik gibi duruyor şuan .. İnş Allah ım sağlıklı gönlüne göre nasip etsin 🤲
Hilalll1616 H-ckerana Yaa çok sevindim sizin adınıza da 🥰 İnsan yaşadıkça tecrübeleniyor demekki. Benim ilk serüvenim olunca stresten kendi vücudumu şaşırttım 😅