Teslimenursevil Arkadaşımla bi anlaşamamazlık yaşıyoruz🤣 sıvı alımı çok su tüketip test yapmak yani etkiliyor mu idrar testinş
Pamuk Teslimenursevil Vallahi gebelik olduktan sonra sabahı akşamı yok.13 sene boyunca 1 kez bile görmedim çizgiyi.Ne zaman ki hamile kaldım ikindi akşam herhangi vakitte gördüm.Oglumun testini ikindi yapmistim silik çıktı beta verdim 9 cikmisti.
sakinanneee3 Teslimenursevil sanmıyorum ya beta hormonu yeterince artmış günün geçmişse her zaman çıkar testte
Ysmnpmk Teslimenursevil kesinlikle etkiliyor çünkü bu kan değil kanda gebelik her zaman aynıdır ama idrarda su içtikçe ph oranı değişiyor ve hormon düzeyinde ona göre değişiyor . Evde yaptığımız yumurtlama testinin bile bir saati var ve sıvı almaman gereken zaman var gebelik testindede ayni
Teslimenursevil Pamuk ya tabikide öyle ama bende burda görmüştüm yeni diyelim silik çıkıyo çok sıvı tüketimi sonrası tekrar test yapıldıpında o çizgi dahada silikleşip çıkıyomuş denemedim hiç bilmiyorumda burda çok gez etkilediğini söylemişlerdi ama
Pamuk Teslimenursevil Tabi canım öyle söyleniyor fakat 3. Hamileligim olduğu icin o olaya inanmıyorum 😅
Mercan_35 Beta çok yüksekse sıvı falan etkilemiyor ama yumurtlama hormonu LH için aynı şey geçerli değil.Sıvı etkiliyor lh yi👍
denizmanzarasi Teslimenursevil gebeliği öğrendiğiniz tarihe göre değişir bu durum, ilk günlerde evet etkiler su alımı çünkü beta düşük bir değerde oluyor ve idrarda bunu tespit etmek daha da zor🌸 ilerleyen zamanlarda beta fırladığı için 1 litre suda içseniz çıkıyor her türlü 🥰
Hulo2105 Teslimenursevil ben gebelik testimi öğlen 2 de yapmıştım su da içmiştim idrarım baya açık renkti. Çizgi gayette çıkmıştı. Herkeste aynı değildir belki ama gebelik varsa her türlü çıkar bence.