Rooooo8498 Kızlar sıcak su aktı 38+1 ayağa kalkınca kokusuz temiz su hastanedeyim su an bebeğin suyumudur ama daha erken sırt ağrım şiddetli sadece karnıma ağrı giriyor
2prenses_masal-oyku Rooooo8498 hastanedeymişsin zaten canım sudur o ayrıca hiç erken falan değil normal doğum haftası budur zaten
2prenses_masal-oyku Minigiim-vebenn52 ay evet ya ben şu haftada doğursam diye dua ediyorum herkes erken diyo 😂😂 37+ dan sonra zaten 38 sayılıyosunuz ve bebek sağlıklı bir şekilde gelir yani allahım kınıyorum ve başıma ver nolur 😂😂 ilk bebe 41. Haftada gelince 37 de gelseydi de olurdu benimde 🙈🙈🙈🤭
Ceylankocak Rabbım bi avazda kolay bir şekilde bebeğinizi dünyaya getirmeyi nasip etsin insallah🤲bencede Tam doğması gereken haftalar ve suyunuz gelmiş
Aybarssena Ne erkeni kız daha ne olsun bencede suyun gelmiş tez zamanda doğurursun bence Allah kucağına almayı nasip etsin
Rooooo8498 Sevgitekin sancım yok işte 18 saat bekleyip antibiyotik vereceklerdi suni sancı sanırım Allahım yardım etsin kızlar dua ihtiyacım var 🙏🏻
Sevgitekin Rooooo8498 inan hiç fikrim yok bu konuda . Bol bol dua edin yavrucağınıza kabuşacaksınız bunu düşünün. Bende artık doğurmak istiyorum inanki🥺 ne çekilcekse razıyım
Sevgitekin Rooooo8498 Rabbim her şekilde kolaylığını veriyordur. Emeksiz ekmek olmazmış biraz sabr çokca dua gerekli 🌸 sonrası Allahın izni ile çok güzel olucak 🥲🌸