eymenim02 mervemurat16 günümüz birebir ayni ve bizde 25 ocak diyecegiz hatta :)) yarin kontrolumuz var
mervemurat16 Linda3406-06 benimde 41 gün yazıyor tahminen 10-11 şubat oluyor doğum sezeryanda 1 hafta falan erken alınıyor işte
Linda3406-06 mervemurat16 tşk ederim canım cuma günü kontrolum var normal mi sezaryen mi henüz belli değil ☺️
_almirasmom mervemurat16 benım kızımda 30. Haftadan berı hep baş asagıydı ama catı kemıgı darlıgından doktorum normal dogum yapamazsın dedı 03.03.2023 re dogurdum down melegımı 🥹😍
Hilalhamzaa mervemurat16 bende devlet takipliyim ama çok korkuyorum panik atağım var ama Dr teşhisli değil ama ölücem diye çok korkuyorum söylerken bile gözlerim doluyor ağlayasım geliyor
mervemurat16 Hilalhamzaa benimde teşhisli değil ama riske atamazdım bebeğimle kendimi korkudan sıkarım kendimi fenalaşırım diye anlattım herşeyi doktora bence sizde konuşun ikinizinde sağlığı söz konusu sonuçta
xxR4bia mervemurat16 anladım canım, rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin tabi bizlere de 🌸
FatmaE YuvarlanamayanPaanda aynıyıız bizde salı günü gün almaya gideceğiz bizde 37+3 oluyoruz o gün 🙈🤭🥰
Blueberry0 mervemurat16 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 38+4 haftalığım haftaya salı doğurup dogurmayacagımı konusucaz doktorumla 🤣