Asyaeylul2816 Bebeklerinizi hani ilk sap kasıktamı sol kasıktamı hissetiniz ve cinsiyeti ne oldu 🌸 iki kızımıda sağ kasıkta hissettim 3.hamileyim cinsiyetini bilmiyorum ama solda bu sefer
Momcrn Asyaeylul2816 bende sağ da hissediyorum yani elimi koyunca o taraf diğer tafa göre daha şiş 2.hamileliğim ama ilkini unuttum ya ne taraf ta hissettiğimi ilk erkek ti bakalım bu ne olucak
zeynonunannesiiii Asyaeylul2816 kızımda sağ taraf şişti ikincisindede sağ taraf şiş cinsiyeti öğrenmeye gidicez büyük ihtimalle kız ❤️
12hafsagunkokkaya96 Asyaeylul2816 bnm 3. Gebelik doğuma 50 gün var sağ tarafta oğluş geliyor 💙🤰🤲insallh hayırla
Berna9097 Asyaeylul2816 solda hissettim ve hala solda oğlum olucak 30 .haftayız sağlıkla gelsin bebeğiniz şmdiden 🥰
Asyaeylul2816 Rabiaaa94 hissetme değil hani kaşık batması oluyor ya 12.haftamdayım yoksa tekmeleri 17-18den önce hissetmek zor gibi
MasalAlparslanMom Asyaeylul2816 kızımda ilk tekmeyi sağ da hissetmiştim onu net hatırlıyorum sadece. Şimdi erkek bebek bekliyorum göbek deliğim sağa kaymış gibi sol tarafım kocaman sağ daha basık duruyor.. bilmiyorum tabi cinsiyet için net bilgimidir🫣
sakinanneee3 Asyaeylul2816 kızlarımı hep sag tatafta hissederdim ama oglum hem biraz aşagıda hemde her yerden hareket ediyor😂😂
Rabiaaa94 Asyaeylul2816 bugün o tip bi batma hissettim sağ altta. Bebek miydi diye heyecanlandım ama bilemedim daha erken diye 🫣
Umut_aras Asyaeylul2816 hep sağda hissettim ve hep sağ kasigim ağrıdı sağ kalçama kramp giriyor ara ara oğluşum olacak inşaallah