Nesibegndgli Arenn1 Süleyman altınatmaz var sadece sezaryen yapıyor. Tecrübe ve güven isterseniz bir bakabilirsiniz. 500 lira muayene ücreti. Özel kliniği var. Amerikan hastanesinde doğum yaptıyor. En son 1 ay önce 15 bindi sezaryen.
Arenn1 muhammedinannesi1 muayene ücreti ne kadar doğumda mi orda oluyor. Kusura bakmayın kliniğe hiç gitmedim 🫢
muhammedinannesi1 Arenn1 muayene ücreti 800 tl ve akılda hic soru işareti bırakmayan bir doktor doğumlar hastanede oluyor ücreti hakkında bilgim yok :)
Arenn1 muhammedinannesi1 ücret iyi de . Doğum ücreti bilsem daha iyi olur.Zorunlu sezeryan olacak.her hastane farklı fiyat veriyor
muhammedinannesi1 Arenn1 pahali olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün hastanelere sordum özellere muayene ücreti bile uçuk fiyatlarda arayıp öğrenebilirsiniz özel klinik olmasına rağmen ücret olarak uygun
Arenn1 muhammedinannesi1 evet ücret olarak uygun.listeme ekledim karar verecem bı kaç yerle görüştükten sonra
Nesibegndgli Arenn1 bilmiyorum doktor orda yapıyor anlaşması o hastanede ablam daa orda doğum yaptı yaz aylarında bir sorunla karşılaşmadı. Doktor önemli diye düşünüyorum burda size hangisi uygunsa orda yapın tabii.