Aybarssmom_ Ümmeti Muhammed aşkına en acilinden sütüm nasıl gelir, ciddi anlamda kayınvalide katili olmama ramak kaldı
bebeksu0 Aybarssmom_ dut kurusu kompostosu, kayısı komposta, tahinli helva, bol su, soğan, yeşillik bunları biliyorum bide eczanelerde damlalar var
Aybarssmom_ pera_ Allah bildiği gibi yapsın yırtık dondan fırlar gibi çıkıyor her yerden onların stresinden gerçekten sütüm gelmiyor
Aybarssmom_ Melike_4949 kız keşke dese mal gibi çıkıyor her yerden emzirmeye çalışıyorum çocuğun kafasını memeye yapıştırıyor malum yenidoğan emme refleksi yeteri kadar gelişmiş değil parmağını sokup müdahale ediyor gerçekten sinirimden oturdum ağladım artık
Aybarssmom_ bebeksu0 sıkınca geliyor gibi ama bebeğim doymuyor gibi parmaklarını emmeye çalışıyor durmadan
Melike_4949 Aybarssmom_ ay oha yani ne değişik bu kayınvalideler ya tepkini göster sende canım anca konuşurlar zaten 🙄
Aybarssmom_ dolunay__ ememiyor tam sinirleniyor silikon uç aldık yine sabrı gelmiyor mama vermek zorunda kaldık
Aybarssmom_ KuzeyinAnnesi10 inşallah inşallah 1 günlük lohusalığımda kafayı yedirecekler yoksa bana 😅
Aybarssmom_ zeynozey ya çalışıyor zaten işten erken çıkmışta gelmiş bugün birkaç saatte yıprsttı beni gitti
kvsr22 Aybarssmom_ Benim bebeğim de hep parmaklarını emmeye çalışıyor ama sütüm var ,senin de vardır merak etme.
Ziynet_demirkan Aybarssmom_ bende 28 haftalık doğum yaptım babada doktorum ödetmişti ısırgan otunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Nesfur41 Aybarssmom_ Kız doğurduğuna çok srvindimmm gözün aydınnnn Ya bırak ne derse desin sen stres yaptıkça hiçten gelmez sağım yap rezene çayı iyi geliyor süt hormonlarını çalıştırıyor boşver sen milleti tıka kulağını odana kapan dinleme
bebeksu0 Aybarssmom_ ben geriliyorum de gönder valla bırak küserse küssün kimseyi umursama tek kalmak istiyorum de
turkan403 Aybarssmom_ sezeryan olduysan 3.4gunde anca geliyo ztn düzenli beslen bol su iç bol bol da emzir o zaman gelicektir inşallah bnm iknci de yoktu 4gnun tam sonuna geliyodum bigece baktım dolmuştu çok şükür inşallah seninde öyle olur sknti stres etme ama uyku da önemli 🤦 Kaynanalar ztn elinden gelse direk mamaya bagliycak
Aybarssmom_ turkan403 gribim aynı zamanda uyuyamıyorum doğru düzgün dün zaten akşam 10a kadar hastaneye durmadan birileri geldi