Cnlll Aabbccc transfer öncesi pek dikkat etmedim genelde hep dışardan yedim hamileyken yiyemem diye 🤭😁
Ravza11 Zeybal34 ikinci transferi kaç ay sonra oldun canım ben Aralık’ta transfer olmustum negatifle sonuclandi doktor Mart’ta çağırdı
Zeybal34 Ravza11 2 ay oldu hemen hemen. Ekimin 16 da negatifle sonuçlanmıştı. Dünde transfer yapıldı yani.
Hacer12 Cnlll yumurta toplama işlemi günü gelmek bilmedi o geçti transfer dedik oda geçti şimdide test günü gelmıyo Rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız hepimiz. ❤️
Mzzz Göğüs ucum sızlıyordu transferin 8 veya 9. Günü hafif kahverenkli lekelenmem ve hafif kasık ağrım olmuştu🙏 başka bir belirti yoktu ama sonuç pozitif oldu 😇 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Cnlll Becuk transfer günü sayılıyor MU? Sayılıyorsa 8 gün oldu. Hiçbir belirtim yok. Üzülcem ama üzülmek de istemiyorum ilkinde belirtim vardı negatif sonuç aldım. Bunda da belirti yok inşallah sonuç pozitiftir. Korkuyorum
Becuk Melisahmet benim de 5 gün oldu. Aslında belirtilerim var ama ilaçlardan mi değil mi bilmiyorum. Çok umitlenmekte istemiyorum
Cnlll Birde doktorum belirtilerin çoğu kullanılan ilaçlardan dedi ama insan hep güzel sonuç almak için ona yoruyor🍀
Hacer12 Kızlar ben az önce test yaptım ama geçersiz çıktı yani negatif değil geçersiz sizce ne demek.