Minikmucizelere Heyecanlibekleyis61 yaa 36 da bakilmasi erken degildir deme erken olsa bakmazdi heralde doktorumda En iyisi 36. Haftada yani haftaya gittigimde direk sorayim bi tetikler mi dogumu diye
Heyecanlibekleyis61 Minikmucizelere benim normalde doğum belirtim yoktu. Çatı muayenesi yapıldı akşama doğum yaptım 😄
Heyecanlibekleyis61 Minikmucizelere ben tetiklediğini düşünüyorum çünkü doktorum çatı muayenesi öncesi bunun geleceği yok dokunmasak 1 hafta daha durur demişti 😂
Bahar_mete Minikmucizelere ben 39+2 yim doktoruma çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye sormuştum nst de sancı çıkarsa yapıyoruz demisti bana yani hala çatı muayenesi olmadım ben sancım yooookk kızım gelmek istemiyor 😖😂
Minikmucizelere Bahar_mete yaa allah allah bende daha ilk nst yi pazartesi oldum yani 34 de sanci cikmadi doktor 36 da cati bakcam demisti bi onceki gittigimde
Bahar_mete Minikmucizelere doktorumun söylediği kadarıyla çatı muayenesi vajinayi uyardığı için açılma yapıyormuş sanırım sancı çıkmadan yapmıyor. Bana 41 e kadar gidersin aksi bi durum olmazsa dedi
Minikmucizelere Bahar_mete anladim canim sagol bende gider gitmez ilk bi sorayim cati aciklik yalmaz mi falan diye
Minikmucizelere Heyecanlibekleyis61 bende gittigimde bi catiya bakmadan sorayim da tetikler mi diye en iyisi