Busra_27_34_ Minikmucizelere yok ilk kızım da 40 haftalık iken doğum yaptım ama bir kere bile çatı muayenesi olması özel de doğum yaptım 😁
Minikmucizelere Busra_27_34_ allah allah neye gore bakcak oluyolar acabq😅ben zayifim bu hayatta doguramaz catisina bakayim ztn dogurmaz sezeryan gunu vereyim bari diye mi dusundu acaba😂😂
Minikmucizelere Guzelanne3435 aynn 36. Haftada gittigimde ilk bi sorayim acilma falan olabiliyo mu oluyosa biraz daha beklesek mi diye bakalim ne dicek o gun sorsam anlatirdi da hic sormak aklima gelmemis
Nurmert Minikmucizelere özele gidiyorum perinatolog takibinde doğum yaptım , doğum başlamadan bakmanın bi anlamı olmayacağını söylemişti doktorum
Minikmucizelere ikibaloglanannesi kac kilo dogdu peki ya ben 38 e kadar bari dursa karnimda az kilo alsa diye dusunuyom da tabi allah bilir artik hayırlısı
Chndm Minikmucizelere bugün oldum 35 haftalık yaptıktan 10 -15 dk kasıklarımda ağrı oldu geçti şuan kanama falan daha olmadı
Minikmucizelere Chndm peki bi sey dedi mi doktorunuz dogumu tetikliyo muymus ben sormayi unutmusumda gittigimde catiyi olmadan sorarim artık iki hafta sonra 36. Haftada
Chndm Hilalaktscbk Hilalaktscbk doktor eldiven giyip solüsyon sürüp tek parmakla bakıyor dip kısma doğru iki üç defa bastırıyor o an biraz acıyor ama hemen geçiyor unutuyorsun abartılcak kadar değil vajinal muayne gibi düşün toplamda 30 sn falan sürüyor
bebeksu0 Minikmucizelere 37 haftada oldu sonrasında hiçbir şekilde leke veya herhangi bir kanama görmedim hiç de canım acımadı kendinizi rahat bırakın hiçbir şey hissetmiyorsunuz
Chndm Minikmucizelere doğumu tetiklediğini düşünmüyorum öyle bişey olsa doktorlar yapmazdı bu haftalarda. bu konu hakkında bişey demedi hiçbir sıkıntımda yok muayneden sonra nst ye de girdim herşey normal
Minikmucizelere Chndm dimi banada oyle geliyo tetiklicek olsa 36 da falan degilde 38 lerde yapmak isterler tetikliyo diye yazanlari gorunce merak ettim bende inşallah vaktinde sag salim gelsin bebisleriniz🙏🙏🌸