Eminetolga5559 annelik_4 kaynanası eve gelmesin diye bu posta mecburi girip mecburi yorum yapan emin ol onada girer yapar ahahahahaha
Bsss Benimde bugün böyle çıktı kuzum biyolog bir arkadaşıma sordum değerlendir belirginleşmesi pozitif demek sperm içerde canlı kalıyor 1 gün ara ile birliktelik yaşayabilirsin demişti
Rabiul ahsenneslii hahah kızz bi kaç saat sonra kaynanam geldi ama yatıya değil 😂😂 çok hastayım çorba yapmış bana minnoşum 🥹
Emine010922 Ahbenimcanumm değerlendirin yarın pik yapar o zaman 3 gün değerlendirin silik olunca çatlamış olur o zaman da degerlendirin
Sumeyyealts Ahbenimcanumm ama sperm 3 gün yaşıyor içinizde bunu göz önünde bulundurarak korunuyorsun değil mi 😂
Ahbenimcanumm Sumeyyealts ya aslında geri çekilme kullanıyoruz da bari yinede Garanti olsun diye yumurtlama zamanı uzak duruyorum , ama dediginizi bilmiyodum yumurtlama öncesi canlı kalma kısmını yani 🙄😁
Ahbenimcanumm Eminetolga5559 benimkide aynı valla terörist gibi dolanıyor etrafımda hain planlarıyla 😂😂
Minikaskk Ahbenimcanumm evet hatta 2 gün öncesi ovülasyon gününe göre daha yüksek ihtimal oluyormuş doktor paylaşmış riskli günler bence
Blackatlas Ahbenimcanumm Şuanda yok. Ama yumurtlamanıza 1-2 gün kalmışta olabilir. ve sperm vücutta 3 gün kadar tutunuyor yani 3 gün sonra yumurtlamanız olursa bugun ki ilişkinizden gebe kalma ihtimaliniz var biliyorsunuz değil mi? cok cok riskli bir yöntem
Ahbenimcanumm Blackatlas kız dün onu tesadüf yaptım öyle koyu çıktı ilk kez bugün yaptım hiç yok denecek kadar az anlamadım dün ya çatlama öldü ya yumurtlama bilemedim . Ondan önceki günlerde de ara sıra yapardim iliksi günlerinde yani koyu olmazdı öyle
2_erkek_annesi Ahbenimcanumm ben anlamıyorum maalesef testten falan🫣kaynanamla 6 sene oturduk artık yeter dedim isyan bayrağını çektim temmuz ayında bulunduğum ili terkettirdim yeni ayrılmşken tekrar gelmesini asla istemem o yüzden yazdım konuna 😂hele 3. Bebek geliyor hiç kaldıramam kaynana görümce çocklarım bana yeter fazlasıyla hemde🤭
Ahbenimcanumm 2_erkek_annesi ayyy Allah kurtarmış valla darısı başıma inşallah ya o ya ben memleketi terk ederiz bir ömür görüşmeyiz