Ahbenimcanumm Yumurtlama var mı acaba öğlen yapmıştım Yumurtlama varsa eşimi engellicem de o yüzden önemli
annelik_4 Ahbenimcanumm benimde boyle çıktı o 2 günü değerlendirdim şükür nasip etti ve Rabbim ama eşini niye engelliyorsun kız😃
Kubradagdevren Ahbenimcanumm ovulasyon testlerinden çok anlamıyorum ama üstte kalsın diye yazmak istedim kaynanam da hemen üst katımda oturuyor zaten hatırlattın canım sıkıldı hahahaajajajhaaj
Ahbenimcanumm maman-es bende o yüzden ikilemde kaldım işte fazla koyu olması lazım diyolar ama bilemedim valla
Ahbenimcanumm Kubradagdevren ahahaha 😂 forumdaki en büyük ortak noktalarımız kaynana o yüzden ordan vurdum milleti valla
Kubradagdevren annelik_4 2 tane bebiişi varmış istemiyo bu başlığın hemen altında farklı bi başlık daha açmış ordam gördüm hajajha
Ahbenimcanumm annelik_4 istemiyorum çünkü eşim korunmuyo ya bende böyle yöntemler deniyorum yumurtlama olursa kendisiyle ilişkimi kescem o günler de , geri çekilmeye güvenim zaten yok başıma iş açamam 😂😂
Rabiul Ahbenimcanumm haha yok kızz ben seviyorum kaynanamı şaka yaptım ama taşınmasın yani orası ayrı
Kubradagdevren Ahbenimcanumm yok kız benim problemim de keşke biraz uzak kalsakta özlesek birbirimizi hahahha
Ahbenimcanumm Bsrrgl yumurtlama olunca civciv çıkarıyorsun eşinle kuluçkaya yatıp , bende bebe istemiyorum ya eşimi kümese sokmucam yumurtlama varsa , o yüzden sordum . Anlatabildim mi bilmiyorum da 😂😂
annelik_4 Ahbenimcanumm kız ozaman başlığa niye bebek isteyenler diye etiket koymuşsun herkes senin bebek için yaptığını biliyor ovulasyon testini
Sumeyyealts Ahbenimcanumm ama sperm 3 gün yaşıyor içinizde bunu göz önünde bulundurarak korunuyorsun değil mi 😂
Sibelsinse Ahbenimcanumm anlayamadım ama boş geçmeyin değerlendirin sırf kaynana dediğin için yazdım 😀kırmızı çizgimiz
Merve-metin Ahbenimcanumm yok canım daha koyu olması gerekiyor c kadar koyu olduğu an eşini engelleyebilirsin her yerden 😂😂