gdzalp18 Kızlar ilk oğlumun ismi Alparslan ikinci çocuğumun da erkek olduğunu öğrendim. Çocukların ismini ben buluyorum eşim içine sinerse tamam diyor bu aralar Çağan Batın ismine takıldım kaldım sizce nasıl ?
Nesfur41 gdzalp18 Karar tabiki sizlerindir ama çağan yine bi nevi güzel ama batın ismi gerçekten kötü.. alternatif olarak düşünürseniz Poyraz Alperen Yağız Yiğit Kayra Efkan
Serendipity16 gdzalp18 batın bence kulağa güzel gelmiyor çağan daha güzel ama alparslana uygun tunahan ya da metehan olabilir
gdzalp18 Bu arada eşimde güzel ama daha güzeli de olabilir dedi ama Batın zaten benim çok hoşuma giden bir isim sadece tek isim koymak istemiyorum.
Sumeyyealts Batın Allahın isimlerinden koyulması uygun değil diye biliyorum ama araştırın isterseniz bi
cokbilmismom Çağan güzel ama batın ismini hiç sevemedim ben onun yerine batu, batı, Batuhan olabilir belki 😊
babyme_ay gdzalp18 bir arkadaşımın ikiz erkek bebekleri var Alparslan ve Metehan isimleri gayet uyumlu bence
Hazalaskin gdzalp18 alınma ama Alparslan kadar güzel bı isimden sonra ben küçük çocuk olsam bu iki çirkin ismi çok mu aradin anniş derdim sana 😱