Yrnaltnkalp KbK eşimin annesi kız kardeşi falan Antalya da gidip geliyoruz bizde sürekli 😊 ne kadar oldu geleli ? Evlenipte mi geldin sende
KbK Yrnaltnkalp ilk zamanlar zorlanmıştım ama şuan da o zamanlara göre daha iyi Allah’a şükür siz alıştınız mı
Yrnaltnkalp karaguzelirem_ gittiniz mi bugün hastaneye? 😊 ben randevu alırken muayene ücreti sordum 1350 olmuş 🤦♀️
karaguzelirem_ Yrnaltnkalp hadi ya 🙄 yarın 11:15 de canım randevum bizim doktorun muayene ücretleri 1065₺ idi bakalım bizimki ne kadar oldu 🥲 siz gittiniz mi sizin kontrolünüz ne zaman?
Yrnaltnkalp karaguzelirem_ aynı bizim ücrette öyleydi %30 zam gelmiş sanırım inşallah doğum ücretlerine de bu kadar gelmiştir %30 zama razı olur olduk 😅 haftaya pazartesi benim muayene 😊
Kullanici61 Yrnaltnkalp Tabiki orasi oyle ama iki yuzlu oldugu okadar belliki resmen yuzune gulup arkadan neler salliyorr canim ben onun yan odasina gidiyorum bahar astepe bu doktor hakkinda en ufak bisey duymadim bence cok dobra ve bilgili bi doktor
Yrnaltnkalp Kullanici61 haklısınız a evet hemen yan odasında bir doktor var bahar hanım mı adı bilmiyordum 😊
karaguzelirem_ Yrnaltnkalp tüh karşılaşırdık gerçi ben yarın kontrole gidicem bir kaç gün sonra da nst ye gireceğim ☺️
Yrnaltnkalp karaguzelirem_ Ay ne güzel olurdu 🥹 eşim yarın işe gitmezse eğer doğum fiyatı için konuşmaya gidecektik hastaneye odaları falan görürüz dedik hem eğer gelecek gibi olursam sabahtan yazarım belki denk geliriz bi çay ısmarlarım 😊♥️