Yrnaltnkalp benim annem rahim ameliyatını temel beyde olmuştu ve çok memnundu ilgisinden bende o yüzden başka bir doktor tercihine hiç girmedim açıkçası Konak hastanesine evime de yakın 15 dk uzaklıkta araba ile , biraz sert bir mizacı var sadece temel beyin öyle her şeye gülmez kolayla sen bir şey sormadan söylemeden bi yorumda bulunmaz şöyle yapcaksın böyle yapcaksın demez en azından şuana kadar ki geçen kontrol süreçlerimde böyle oldu şimdiden sonra iletişimimiz nasıl olur bilemiyorum. Benim için aslında güleryüzlü ben bişey sormadan söyleyen anlatan doktor olsun istedim ama annem hep derdi evet öyle biri olmayabilir ama işinde çok iyi çok profesyonel bence sen buna odaklan dedi ve o saatten sonra daha da kabullendim doktorumu ne olursa olsun değişmicem dedim kendime. Şimdilik sürecim sıkıntısız sorunsuz ilerledi insallahta böyle devam eder. Ben 31+1 haftalık oldum sezaryen olmayı düşünüyorum normalden doğumu yapamam kendimi biliyorum insan kendini tanır bilir az çok acı eşiğini ağrı eşiğini kendimi bildiğimden dolayı sezaryen olmak istiyorum direk doktorum sorarsa böyle diycem bundan kaynaklı asistanı bana şubatın sonuna doğru alır sizi dedi bana eğer sezaryen düşünürseniz dedi. Bu arada hastanenin sgk ile anlaşması olduğundan dolayı yarı devlet yarı özel diye geçiyor 🤦🏻♀️ ben eşimin doğuma girmesini istedim yasak dediler organizasyon tutup oda süsletmek istedim yasak dediler belirli bir meblağ karşılığında hastane kendisi süslüyormuş onların süsünden ne hayır gelirse artık orası tartışılır bakalım yaşayıp görücez