Geçen çarşamba saat gece 2 de nisanim geldi doktora gittim açıklık yoktu eve geldim. Gun boyunca sanci çektim evde perşembe gece 2 oldu ve sancılarım artmaya başladı doktora gittim 4 cm açıklık ile yatırıldim ve bol bol yürüyüş yaptım hastane koridorunda saat sabah 5 te acikligim 5.6 olmuştu ve sancılar giderek zorluyordu elimden geldiğince bol nefes alıp veriyordum. Saat sabah 8 gibi suyumu patlattılar ve acikligim 8 oldu inanılmaz ağrılar gelmeye başlamıştı ıkınma isteğim vardı ama 10 cm olmayana kadar yapamazdım bunu. Saat 9.5 oldu ve acikligim 10 olmuştu hemen çatala aldılar ama bebek kemikten daha geçmemişti biraz daha yürümem lazımdı ama ayakta duracak halim yoktu kendimden geçmiştim. Dayanamadim artık baş ebemiz gel dogurtalim dedi. Çatala alındım doktoru çağırdılar ve operasyon başladı doğru ikinmak çok önemli ve ben çok doğru ikindim bi tane de ebe karnıma baskı yaptı bebek gelsin diye ve o esnada doktorda gelmesi için uğraşıyor ekip halinde çok şükür 10.40 geçe minik yavrumu kucağıma aldım ve icim boşaldı. 3 dikisim oldu ve hiç suni şancı almadım tamamen kendi sancimdi kızlar. Evet bi tik sancılar zordu sonralara doğru ama inanın tarif edilemez bi deneyim. Sabredin yeter ki iyi ki de normal doğum oldu darısı sizlere canlar