Didemcann Kızlar karnım aşşağı düştü gibi ya iki gündür böyle beş parmak boşluk var alt tarafımda da aşırı baskı var sürekli lavabodayım mide yanmalarım azaldı 34 haftalık olduk…
Glcn-61 Didemcann 39+2 ben normal olck diye bekliyorum ne bi sancı ne başk bi belirti yok ve karnım baya da aşağıda bebek zaten haznede 34 haftadan beri kanalda doktor doğumun kolay olur dedi ama geleceği yok gibi
Filiz_76 Didemcann 35.36 haftalar arası düştü benim de şuna 38 haftalığım hala doğuma dair bi belirti yok 🤓
Mira_ll13 Kiz bende ayni senin gibiyim yerimi aliyim burda tecrubeli annelerden bikac birsey ögreniriz🌸
Mira_ll13 Didemcann olsun kuzum benim göbekte aşağida ya surekli kasiklarda bebek 34 haftaligim bende mide yanmam da oluyo arada bi
gokcetugumm Benim karnım 32de düştü doktor bebek kanalda dedi 39a kadar durdu çocuk 😂 kontrole gittiğimde açılma var diye yatırdılar.
Afzv Glcn-61 aynı haftadayız benimde nst de sancım çıkıyor doktorum şaşırıyor nasıl açılma olmaz diye hiç açılmam yok ne yapsak bilemedim kekik çağı içiyorum istersen sende bi iç belki sende işe yarar benim açılmam hiç yok
Didemcann Melike_4949 yani bebeğin hareket ettiği yerler falan elimi koyuyorum boş yani göğüs altım ordan anlıyorum
Glcn-61 Afzv bende ada çayı içiyorum ama çatı muayenesinde da 2 cm açık war dedi perşembe kontrolüm war plates topu ile egzersiz yapıyorum ama bakalm 🤔 kekik çayı da denerim
Melike_4949 Didemcann hmm benimde bugün boş gibi inşallah düşmüştür karnım daha önceden kaburgama baskı yapıyordu