MeltemMydn Kızlar selam. 11 haftalık hamileyim aranızda çin takvimine bakmış veya meşhur hurafelere göre cinsiyeti kız denilip erkek çıkmış olan var mı?
BirAvucmutluluk MeltemMydn Evet Ben şuna 24 haftalık hamileyim cin takvimi her sayfada baktım nerdeyse hep kız çıktı ama cinsiyetimiz erkek
Boncukk123 MeltemMydn Çin takvimi kan yenileme bende kız diyordu erkek nasib olursa canım belli olmuyor bence bazıları yaşını 1 yıl önde yaz diyorlar onu da denedim fark yoktu
mimar-anne MeltemMydn MeltemMydn bütün hurafeler belirtiler kese şekli kan yenilenme nub ekşi yemek karın şekli sivilcelenme yüzük yani aklınıza gelen hepsi kız dedi 13e kadarda kız dendi 15 te erkek olduğunu öğrendik detaylıdada erkek dendi ☺️ hiç bir belirti hiç bir varsayım tutmadı :)
Ecemsi MeltemMydn valla ben hem Çin takvimine baktım kız çıktı hem de makas bıçak olayı haberim yokken yapıldı makasa oturdum ama oğlum olacak inşallah
SmyyeIremgul Çin takvimine baktigimda erkek dedi ama doktora gittim cinsiyet belli olunca kesin kiz dedi 22 haftalik hamileyim
Aysecskn Yüzük testi Çin takvimi kese şekli tazelenen kana göre cinsiyet kız çıkıyor 13 haftalık bugün erkek dedi ilk çocuğum erkek bu kız olacak diye çok heveslenmiştim erkekmiş 😂
Aysecskn Ah050522 internette eşinizin ve sizin doğum tarihinizle hesaplama yapılıyor kese de yuvarlak olursa kız fasülye şeklinde olursa erkek diye biliyorum